one



en bild från går.


hej! har typ fått för mig att jag har bloggat idag, men nej det har jag ju inte, så nu får jag ju skuld känslor, men aja jag är på resa så då ska man ju inte behöva tänka på att blogga, men bloggen har blivit som en del av mitt liv nu känns det som för allt jag tar kort på tänker jag på att det ska upp på bloggen, sen när jag lyssnar på låtar så tänker jag alltid på rubriker till bloggen osv. haha knäppt, jag vet.

idag har vi iallafall varit vid poolen och stranden och legat och solat och badat och sånt, sen ikväll har vi varit och blivit fotograferade, som vi tänkte köpa bilder senare, tyvärr kunde dom inte sätta in bilderna på ett usb minne så jag kan inte ladda upp dom på bloggen, men jag kan väl försöka ta någon bild på hela saken med systamkameran eller något liknande.
okej nu blev det mycket skrivande, men jag behövde skriva av mig. hoppas ni orkade läsa allt. hörs imorgon snyggon!

take me back to the start



detta har jag på mig ikväll, och några ringar och kanske några andra örhängen, snart ska vi fara in mot alanya för att äta och shoppa lite till!

sen fick jag också en kommentar igår: är du och din kompis själva i turkiet? :) fin blogg du har :)
svar: nej, våra mammor är med, vi brukar fara utomlands vi fyra varje år, men förra året blev det inte. men för tre år sedan var vi på kreta, för två år sedan i turkiet i belek och nu är vi här utan för alanya. och tack så mycket! tyvärr verkade ju inte du ha någon blogg så jag kan ju inte säga detsamma, men det värmer verkligen när ni kommenterar så fina saker! hoppas du fick svar på din fråga!

turkiettt



detta hade jag på mig ikväll och lite ringar. nu sitter jag och maria och ska spela uno, vi hörs nog imorgon!

what is love? turkey is love



två steeekiga brudar som hänger vid poolen.
där på bilden ser ni också mina nya solglasögon som jag köpte igår, svarta ray ban.

HAHAHAHA på min rubrik ser ni ju också vilken fantasi jag hade, inte den bästa fantasin om man säger så, haha.

love it


hej på er i sverige! igår var vi ju i alanya och shoppade lite, bilder kan ni få när jag kommer hem tror jag, för det tar år att ladda upp en bild och sen orkar jag nog inte ta bilder med systemkameran och det är ju inte så roligt att se bilder på det med en usel webbcamera.
men nu ska jag ta och gå och duscha och sedan ska vi gå ner och äta, hörs nog sen pusss

I'm like yes

hej! har legat vid poolen nu på dagen, men nu blev det lite molnigt. så vi far in till alanya för att shoppa lite! tyvärr går det inte att lägga upp bilder nu, så ni får vara utan en bild idag!
vi hörs senare, och hoppas vädret hemma är ganska så bra ändå, pusss

turklaaaaand, we love it!



två glaaada tjejer i turkiiii. nu har vi varit på restaurang och snart ska vi väl göra något roligt, typ spela kort eller något. haha aaaaaa, vi älskar iallafall att vara här och är happy all thaaaa time, yes!
vi hörs nog imorgon snyggingar.

föressten! fick en jätte söt kommentar idag att hon tyckte att min blogg var bra och det, tackar så mycket! men tycker ni anrda att jag ska ändra på något eller skriva om nå mer saker? kommentera gärna om det är något!

lever livet




nu är jag klar för att gå ner och äta, vågade håret med trippeltången, drog på mig mina höga jeans shorts och min "nya" mag-tröja, haha jag fick sprätta lappen nyss på tröjan, fast jag köpte den i julas, men jag har typ helt glömt bort den. men nu kommer den till användning iallafall!


älskar det



två bilder från undervattens kameran. dagen har varit bara bra här i turkiet, vi har legat vid poolen och slappat, och åkt lite ruchelkanor och sånt, nu blir det att duscha och sedan gå ner och äta lite. hoppas alla har det bra i boden och alla andra som inte bor i boden också. hörde att det skulle regna i boden nu, men jag skickar en medlidande min till alla er där hemma. pusss

första dagen




1. två steeekiga och vita brudar i turkiet, men bruna ska vi bli!
2. bild från balkongen ner mot ena poolen, bra webcam bild, ohja!


hej! resan gick bara bra, vi kom hit till hotellet vid halv 4 svensk tid, alltså halv 5 turkisk tid, eftersom att dom ligger en timme före oss.  så vi sov till klockan halv 12 turkisk tid, sen har vi legat vid poolen och solat och badat och sånt, vi älskar att vara här och har redan blivit lite bruna iallafall! nu ska vi bara chilla här på hotellet ett tag och sedan gå och äta. hoppas alla har det bra där hemma!

Maria taggar flygturen. Haha eller? flygr...

mms_img24613 (MMS)

Maria taggar flygturen. Haha eller? flygrädda maria, vi slår på en film på datorn och flyger iväg snart då! vi hörs nog imorgon, puss snyggingar!


love it



jag hann slänga in ett till inlägg, nu har jag iallafall bytt kläder och fixat mitt handbagage och snart kommer maria och dom och hämtar oss, taggad till tusen just nu, har nog aldrig varit så här taggad för att fara utomlands tror jag, även fast det bara är en vecka och till turkiet, men jag längtar så mycket efter värmen just nu och bara att få bli brun till skolavslutningen och allt, perfekt start på sommaren!
men jag tar som sagt med mig datorn dit bort, så det blir nog några inlägg!
hoppas alla får det bra här i regnet och kylen, pussss

sista inlägget från datorn nu



haha blekfis, men det har jag tänkt ändra på! nu ska jag bara packa det sista, sen far vi, så det här blir sista inlägget på datorn, men jag tar med mig datorn!

Stannade hos maria ett tag, snart kommer m...

mms_img36803 (MMS)

Stannade hos maria ett tag, snart kommer mamma och hämtar mig, då far vi bara hem snabbt sen börjar vi åka mot kallax! Tänk, imorgon kommer jag ligga i en solstol och mysa och ha det trevligt med maria, längtar!


tar farväl av mina älsklingar, ni är rätt ...

mms_img60748 (MMS)

tar farväl av mina älsklingar, ni är rätt bra ändå ni!


HAHAHAHA

hoho

HAHAHAHA andas HAHAHAHHAH den här headern hade jag som min första här på bloggen, riktigt fina bilder och fin text på den och allt.. hahahaha.
och chessie och jag var ju också söta, haha.
med det här tar jag och åker till skolan, hörs sen!

lights



drog på mig min mysiga tröja idag som jag aldrig har använt, har helt glömt bort den, det regnar idag.. men det gör inget för mig, då blir det bara skönare att jag far till värmen ikväll, TAGGAD TILL TUSEN, JA!
var två år sedan jag och maria och våra mammor var i turkiet, så det blir roligt, och det var tre år sedan som vi (maria, jag och våra mammor) var till kreta. tiden går ju foooort, men vi hörs senare!

22:22



glaaaad tjej som far till turkiet med maria och våra mammor imorgon kväll.
och imorgon har vi golf på idrotten och efter det slutar vi, så alltså vid två, sounds good!
vi hörs imorgon gott folk, och nu blir det sista kvällen jag sitter här och bloggar, iallafall på en vecka, och jag hör regnet som plaskar mot fönstrena, det gör mig bara ännu gladare till att jag slipper det här ett tag, wihooo

your eyes are beautiful


bildbrist,ja så var det.

förlåt för att jag inte har bloggat nå mycket idag, men det har ju varit fullt upp kan jag ju bara säga. efter skolan for jag ju till luleå, fick med mig hem en bikini överdel och ett par trosor, jag hade tänkt köpa lite till, men jag hittade inget jag riktigt gillade. sen köpte vi club nordic biljetter också, pretty awesome!
sen har jag ju packat för fulla muggar, och jag är fortfarande inte klar med mitt handbagage, aja men jag hinner komma hem en timme efter skolan innan vi far, så jag bloggar nog inte från datorn något imorgon på eftermiddagen eller nå, men vi får se!

new



dom här jogging skorna köpte jag alltså igår, tar med mig dom till turkiet och får se om jag joggar något som jag gjorde i mauritius!

im so happy because you're gone




JAAAAAA, det blir att vi far till turkiet imorgon då, vulkanen har lugnat ner sig och askmolnet far sina egna vägar eller nå. men alla flyg och allt funkar igen, jag älskar dig askmoln och tack för att du försvinner!
så kvällen tillbringar jag vid garderoben och väskan och börjar packa, hörs sen!

Sitter på bussen nu med maria och hanna på...

mms_img21279 (MMS)

Sitter på bussen nu med maria och hanna påväg mot luleå, tyvärr ville inte hanna vara med på bilden, men ni ser hon ju ändå lite va? a annars är ni blinda, haha men vi hörs sen!


I think I like you



ska ta med mig min onepiece till skolan idag, för jag ska tydligen ha den på våran redovisning. så dagen kommer nog bli rätt så bra ändå, redovisning (okej det kanske inte är något toppen men det kommer ändå gå braa), sen ska jag ju till luleå och shoppa lite. vi hörs!

när jag såg dig, slog mitt hjärta ett extra slag

''

coolish tjej som plattar håret, skola idag som vanligt.
sen efter skolan far jag och maria till luleå, det verkar nog som att vi kan fara till turkiet imorgon!
vi hörs senare snyggingar

h&m och mind the bag



en skjorta som jag köpte i stockholm i helgen, och mina dr denim jeans jag köpte på mind the bag förra veckan.
det var inte så bra webcam bild, men ni får nöja er! sen tänkte jag också lägga upp bilderna på det jag shoppade som jag tog bilder på där borta, men dom blir fel väg och jag orkar inte börja fixa det, macbook är inte till för det, så om ni vill se bilderna får ni se dom från sidan, går det bra?

rubriker suger just nu



bildbristt.


har varit och köpt nya jogging skor nudå, blev ett par adidas som vanligt. nu ska jag ta och börja packa lite smått, vi vet fortfarande inte om vi kan fara till turkiet pågrund av askmolnet, men man får ju alltid hoppas!

good



far och köper nya jogging skor nu, hehe duktigt att man har slarvat bort dom.. så funkar jag, haha.

I'm on the edge to fall down



saknar denna tjej!


hej! dagen har bara gått bra idag, hade cooper, gick bättre än vad jag förväntade mig efter att jag inte har tränat simning på länge och är fortfarande lite hängig. men jag blev ändå rätt så nöjd, 12:35 blev min tid. hade 12:07 förra hösten, men jag förväntade mig ändå inte att det skulle gå nå vidare bra den här gången.
ikväll ska jag bara ta det lugnt, blir kanske att packa lite, men nu vet vi ju inte om vi kan fara till turkiet på torsdag för det har ju kommit ett nytt askmoln så om vi inte kan åka blir jag jävligt förbannad!
men jag bloggar mer sen, puss

snäll kemi lärare man har som bjuder på pe...

mms_img13884 (MMS)

snäll kemi lärare man har som bjuder på pepsi!


Experimentarar lite i labbet

mms_img33105 (MMS)

Experimentarar lite i labbet


tisdag



nu ska jag ta och äta lite frukost och sedan ta och cykla till skolan, vädret är rätt så fint nu, det regnar inte iallafall!
sen har vi cooper idag, får se hur det går, har ju varit sjuk typ hela våren så jag känner mig inte firekt så taggad, men det ska nog gå hyffsat bra.
vi hörs senare!

22:40






nu säger jag godnatt snart och tar och lägger mig och ser på tv eller något, vi hörs imorgon!

facerapes



HAHAHA så går det när julia är i farten och faceraepar ellen när hon glömt logga ut från min dator. gjorde även ungefär tio till. dom var inte så bra men aja, jag har inte så bra fantasi precis!

you're the only one for me



har precis gjort klart matteläxan, skönt att det var den sista för den här terminen. nu sitter jag och myser i min onepiece, haha har märkt att det är typ det ända jag skriver om nu dom senaste dagarna, men så är det när man blir kär i den! men jag ska snart sluta med det. haha.

welcome to my silly life



är med dessa tjejer nu, har nyss gjort milkshake och nu sitter vi och pratar lite och så, haha och självklart var jag ju tvungen att dra på mig min onepiece direkt när jag kom hem från skolan. nörd jag är, men nu ska jag gå och vara med dom, hörs sen!

I can hear your heart beat for miles



söta ögon, nej.


nu har jag iallafall fixat mig klart och ska gå och äta lite frukost, har typ all tid i världen idag känns det som, vi hörs sen!

home sweet home




har precis duschat och bastat, direkt när jag kom upp drog jag på mig min nya älskling. jag är kär i dig! alltså helt serriöst så hade jag kunnat bo i den här, hur skön som helst!
ikväll har jag alltså kommit hem, joggat, bastat och duschat, fixat mammas iPod, och bara tagit det lugnt.
kanske slänger in ett till inlägg senare, men vi får se. hoppas alla ni har haft en bra helg för min har varit riktigt bra!

svar

 KommentarTid 
<3 om onepiece:
Vars i stockholm finns det en onepiece affär??? :O snälla svara :D
svar: det finns en affär på Mäster Samuelsgatan 11. där har dom de flesta onepiece, men inte alla.
 

fredddddan
om love you onepiece:
vilken storlek har du?

svar: jag har storlek S, även fast jag är 168 och det står att den bara är till 165 så passar den jätte bra, och är tillochmed lite för stor.

hoppas det var bra svar och att ni fick svar på era frågor, det är bara kul när ni frågar!


pump it up



bild från fotokursen i oktober.


hej! det gick bara bra att jogga, slog på digsters tränings lista på spotify och körde på, joggade 5 km i streck, kändes faktiskt riktigt bra, trodde inte att det alls skulle gå bra eftersom att jag har varit sjuk typ hela vintern och våren och inte tränat simning på länge. men när man har bra push musik i öronen så går allt bra!

söndag



kom precis hem, drog på mig jogging kläderna och sticker ut och joggar en sväng!

Har precis hämtat min älskling chessie, sa...

mms_img61914 (MMS)

Har precis hämtat min älskling chessie, saknat den tjejen även fast det bara har varit tre dagar. Nu sitter jag iallafall i bilen påväg till mjöfjärden och ska kolla hur det ser ut där. Sen ska jag fara hem, får se om jag kanske drar ut och joggar eller något sen ikväll. Vi hörs senare!


Sitter på flyget nu och far mot luleå snar...

mms_img31037 (MMS)

Sitter på flyget nu och far mot luleå snart, vi hörs när jag kommer hem!


Hej! haha jag har märkt att min blogg är t...

mms_img32762 (MMS)

Hej! haha jag har märkt att min blogg är typ en av min topp 5 som jag smsar med, men så är det när man inte har någon dator med sig hit. Nu är vi iallafall i steningens slott eller nå, och ska fika här och sen far vi mot kallax, men vi hörs senare!


Direkt då vi kom fram från tunnelbanan hit...

mms_img17621 (MMS)

Direkt då vi kom fram från tunnelbanan hit till väsby, så drog jag på mig min nya älskling, ni fattar nog vem jag menar, min onepiece, alltså finns det nå bättre? älska norge för att dom kom på den geniala (stavas?) iden. Nu ska jag nog ta och lägga mig om ett tag, en dag på grönan gör en trött. Hörs imorgon snyggingar! Och jag ska också ta och svara på några av era frågor som jag fått in här dom senaste dagarna, hoppas ni står ut med det!


Hej! tänkte bara mobilblogga snabbt och sk...

mms_img13357 (MMS)

Hej! tänkte bara mobilblogga snabbt och skriva att jag kanske inte kan blogga nå mer ikväll, för min mobil har knappt nå batteri och min laddare funkar inte :( men jag ska försöka fixa det! nu håller vi på och går från tunnelbanan, vädret är som ni ser på bilden. Vi får se om vi hörs nå mer ikväll, puss


Hej på er! ...

mms_img44916 (MMS)

Hej på er! Har nyss varit på middag hos min syster och några från släkten var också där. Väldigt trevligt! grönan var bara bra, åkte alla atraktioner, och jag överlevde! Grymt rolig tilt var. Och sen gick vi spökhuset två gånger. Nu blir det att fara till dit vi ska sova, och imorgon blir det att fara hem :( aja men jag har haft en grymt bra helg med linnea och dom, hörs sen!


nu står vi i kön till TILT! det här kommer...

mms_img34414 (MMS)

nu står vi i kön till TILT! det här kommer inte sluta bra kan jag säga, haha nä men vi ska åka den! vi hörs sen om jag överlever. Puss


Står i kön till jetline nu, vi har redan å...

mms_img34413 (MMS)

Står i kön till jetline nu, vi har redan åkt den men vi åker den igen, köerna är längre nu, men vi älskar att vara här iallafall! spökhuset var ju sjukt läskigt, läskigare än förra året. Nu ska vi åka, pusss


Går in i spökhuset nu, ses i nagialia elle...

mms_img34412 (MMS)

Går in i spökhuset nu, ses i nagialia eller nå!


En glad lilli på gröna lund som inte vill ...

mms_img34410 (MMS)

En glad lilli på gröna lund som inte vill visa ansiktet. Sitter iallafall nu och ska äta, vi har åkt twister, frittfall, extreme, jetline och någon till. Grymt bra dag och det blir bara bättre!


mot grönan nu med linnea! ...

mms_img65644 (MMS)

mot grönan nu med linnea! Står och väntar på att köpa ett åkband nu, sen blir det att åka alla aktraktioner, i like it!


Två av mina nya kläder. Cheap monday t-shi...

mms_img19053 (MMS)

Två av mina nya kläder. Cheap monday t-shirt text: "just cheap" Cheap monday jeans Dom här kläderna tar jag på mig till gröna lund, kan ju bara säga att jag är taggad till tusen, yesyes! kommer nog upp lite bilder under dagen när jag och lilli åker karuseller. Vi hörs sen!


love you onepiece




även fast jag inte är där vi ska bo ikväll så var jag bara tvungen att prova min onepiece igen, jag är kär i dig min sköna onepiece och så är det bara!

i'm not afraid to take a step



har helt klart gjort det med linnea idag ↑
jag skulle lägga upp bilder på sakerna jag har köpt idag, men icke sa nicke så vill min mobil sladd funka.. inte glad just nu!
aja jag uppmuntar mig själv med att jag och linnea ska på gröna lund imorgon, tydligen ska vi åka frittfall med tilt. omg jag kommer dö.

onepiece





ser ni vad jag köpte?!?!? eller jag fick välja en jag ville ha så den blir en förskotts pressent av min morfar, hur bra är inte det?! love it!

sen har jag shoppat ganska mycket som jag föll för direkt, hihi yesyes! linnea och jag är just nu hos några som mamma känner, passade på att blogga lite då, så ni blir gladaaa, visst blir ni det? ja det får jag då hoppas.
men vi hörs sen bitches! hihi nä men vi hörs sen sötnosar, pusss

hej sommar i estocolmo!

mms_img20225 (MMS)

hej sommar i estocolmo!


HAHAHA min knäppa tremänning som försöker ...

mms_img20223 (MMS)

HAHAHA min knäppa tremänning som försöker kolla i kors med ena ögat. sött


just chillin' in stockholm, yes!

mms_img20222 (MMS)

just chillin' in stockholm, yes!


Hej! just nu är vi på en restaurang och sk...

mms_img20221 (MMS)

Hej! just nu är vi på en restaurang och ska äta lite gott, sen blir det nog att vara med linnea på hotellet eller nå. Vi hörs sen!


Jag och lilli hittade blommor här i stockh...

mms_img20220 (MMS)

Jag och lilli hittade blommor här i stockholm, och varmt är det också, hej sommar!


har varit hos stockholms gruppen nyss, gic...

mms_img68231 (MMS)

har varit hos stockholms gruppen nyss, gick bara bra och dom tog massa bilder. Så dom ska höra av sig nästa vecka. Har shoppat lite saker som jag verkligen behövde. Happy right now! Hörs sen, nu ska jag och lilli shoppa mer!


Summer feelings! ...

mms_img68229 (MMS)

Summer feelings! Sitter på en restaurang nu med linnea och syster och några till. Sommaren är här och vi älskar vädret!


Julia i himmelriket säger jag bara. Weekda...

mms_img68228 (MMS)

Julia i himmelriket säger jag bara. Weekday med linnea, cheap monday!


osminkad tjej, ...

mms_img68226 (MMS)

osminkad tjej, Ja det är jag idag. Dom på stockholmsgruppen sa att jag skulle vara det så då är jag det då. snart blir det att ta ett tåg in till stan och shoppa med linnea, vi hörs senare!


framme och tar det lugnt ...

mms_img39495 (MMS)

framme och tar det lugnt Vi kom fram för ganska längesen, men har inte orkat blogga och det. För själv tycker jag inte att det är så roligt att läsa mobilbloggningar, men jag tog ju inte med mig datorn så vad ska man göra? ni får helt enkelt gilla läget lixom. Haha lät lite muppig där tyckte jag. imorgon blir det som sagt att shoppa med linnea som just nu är i bromma med hennes pappa. Sen på eftermiddagen ska jag till stockholmsgruppen, får se vad dom gör där. Hörs nog imorgon, nu hade jag nog tänkt att gå och lägga mig och det. Så jag är pigg imorgon! Hoppas alla mina små vänner har en bra dag på skolan imorgon, pusss


Framme nu i stockholm ...

mms_img54569 (MMS)

Framme nu i stockholm sitter i en bil nu och är påväg till upplandsväsby där vi ska bo hos några vi känner. Det är ju typ sommar här och varmt är det också, love it!


nu sitter jag på planet och ska snart flyg...

mms_img12672 (MMS)

nu sitter jag på planet och ska snart flyga iväg, hörs sen när jag är framme i stockholm!


sitter i bilen n...

mms_img15370 (MMS)

sitter i bilen nu på väg mot kallax, linneas plan går snart så hon åker i en annan bil. Imorgon blir det att fara till stockholmsgruppen och sen gå och shoppa med linnea, och på lördag blir det gröna lund, känns som att det här kommer bli en riktigt bra helg! jag tar med mig min lilla kompakta kamera, orkar inte ta med mig min system kamera om vi ska på grönan och allt. Men det blir ändå bra bilder får vi hoppas! men jag bloggar mer när jag kommer fram eller när jag sitter på kallax. Puss


far snart, yesyes!



glad tjej, yesyes!
nu har jag precis kommit hem från skolan, fick ta ledigt en timme för jag ska ju åka till estocolmo snart, så nu springer alla mina kompisar i klassen omkring på en blöt mark och kör lite cooper.
nu ska jag bara packa det sista och sen far jag mot stockholm! hinner nog mobilblogga lite innan vi far, pussss!

Råkade göra en dum sak. Ooops! Så j...

mms_img50708 (MMS)

Råkade göra en dum sak. Ooops! Så just nu låste jag in mig på skolans toa och dom andra står och bankar för att kunna öppna. Oops!


i need you



nu beger jag mig mot skolan, det regnar fortfarande, men jag är ändå rättså glad för ikväll far jag mot stockholm och där var det tydligen 20 grader, hej sommar!

ellen stenvall


(haha bilden är från då vi spelade in en film då hon skulle vara en kille)
säger grattis till denna tjej som fyller år idag! GRATTIS ELLEN!

jag gillar det!



älskar det!
kollade precis bloggen och ser att statistiken har höjts och att jag har fått mer kommentarer idag än vad jag brukar ha, jag gillar det!
dock tycker jag inte att jag skriver nå roliga inlägg, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så vad vill ni att jag ska skriva mer om i bloggen eller nå mer bilder på något eller nå? kom med förslag om ni vill!

svar på kommentar



drog på mig min fina handbolls tröja, eller en tröja från krokencup.
har precis kommit ut ur bastun och duschen och tänkte fortsätta packa och sedan göra lite till matteläxa.

sen har jag också fått kommentarer som har frågat vart jag ska när jag ska utomlands, jag ska till turkiet i alanya :)

now you know!

mysigt



gash vad mysig kväll det här blev, drog på mig mjukisbyxor som jag nästan aldrig brukar ha, grymt skönt det är!
sen gjorde jag det jag alltid åt när jag var liten med pappa, alla tycker säkert det är jätte konstigt att äta, men grymt gott är det iallafall!
tunnbröd som man smular ner i skålen, sen mjölk och sen lite sylt. grymt gott om ni frågar mig!

For och hämtade min snygga cykel nyss, typ...

mms_img55534 (MMS)

For och hämtade min snygga cykel nyss, typ kär i den nu.


love love love



GLAD TJEJ SOM SKRIVER NUUU. TROR JAG ÄLSKAR MITT LIV NU.
♦ har fått två söta kommentarer dom två senaste dagarna att min blogg är fin och header och allt, då kan jag bara ta och tacka elin som har gjort min design och header!
och jag blir glad när ni kommenterar att jag bloggar bra och så, tack så mycket!
♦ jag far till stockholm med linnea imorgon
♦ jag far utomlands om 8 dagar.
kan det bli bättre?

bubbelgum



snabbis bild.
far och hämtar mina cyklar nu, en gammal som dom har rustat upp lite och mammas cykel som jag också kommer använda. löve it!

rubrik



tog en liten paus bland städandet och pluggandet och tog en liten ego bild och tänkte bara blogga lite snabbt. men jag vet inte vad jag ska skriva precis. jo att jag gör matte läxan just nu och lyssnar på bra musik yes så är det!

i hear when people talk



känner mig rätt duktig just nu, kom hem från skolan och började direkt att dammsuga typ hela huset och gör alla läxor och packar och allt, man måste ju få pengar till stockholm juu! och det går rätt bra att dammsuga när man har musik i öronen och inte hör ljudet av dammsugaren, rätt skönt!
så vi hörs sen!

Typ skön dag med klassen, har trallat runt...

mms_img75254 (MMS)

Typ skön dag med klassen, har trallat runt på stan ett tag och hittade ett par jeans och småsaker, nu blir det dagoberts med dom braaa, like it!


Det blev inte att vara på kvarnängen, så v...

mms_img66832 (MMS)

Det blev inte att vara på kvarnängen, så vi gick till opalen istället jag och min underbara klass, hehe gott!


kvarnängen i regnet


haha söt bild, nej.
börjar fara till maria snart för att sedan fara mot kvarnängen i det här regnet.. hörs sen!

muschee yää



cool tjej med muschachhhh, eller?
nu tar jag och hoppar ner i sängen och kollar på tv eller något liknande.
morgon ska vi vara på kvarnängen och ha det mys med klassen, sen till opalen och fika lite och sen till skolan, så dagen blir ganska skön imorgon, yesyes!
vi hörs imorgon!

Björkar är inte mina kompisar, Pollen..

mms_img18693 (MMS)

Björkar är inte mina kompisar, Pollen..


Är på promenad med chessie, jag kan ju ial...

mms_img18691 (MMS)

Är på promenad med chessie, jag kan ju iallafall gå, man behöver ju inte jogga precis, haha


pink



snyggt hår och face jag har idag.. håller iallafall på nu och laddar ner lite musik och sånt till mammas nya ipod, kom sen på att jag kanske också ska fixa det till min, men jag gör först till mammas söta rosa ipod, mycket sötare är den ju!

tittar ut genom fönstret och väntar på att du ska stå där



haha julia med bildbrist.. tror det är amanda som håller i hannas mobil eller nå.

ikväll vad händer då? ja julia hon kommer ruttna framför den här datorn känns det som, inget händer. vill ut och jogga, men icke sa nicke, då var man förkyld också. känns inte okej det här!
tar väl och gäser mig själv med att se på någon film eller något, låter inte så värst kul just nu. men aja vi hörs senare!

2 timmar



typ tjejen som är duktig på att taima (stavas?) på att ta bilder eller vad säger ni?
har pratat med linnea i två timmar nu, men dom sista minutrarna pratade vi inte så mycket för hon gjorde läxor samtidigt som hon pratade med mig, haha sötis.
men nu skulle hon gå coh äta så hon kunde inte prata nå mer. aja jag slår på lite musik och tar det lugnt resten av kvällen, låter ändå rätt bra!

kan bara säga att jag saknar att simma så det gör ont ibland, våra simträningar har slutat, eller det var vi som sa att vi inte ville träna nå mer den här sesongen för ingen av oss var särskilt sugna på att simma då, men jag ska nog ta med mig linnea någon dag och fara och simma lite ändå! känns som att det verkligen behövs!

linnea is crazy, eller?



pratar fortfarande med denna tjej i telefon, sitter och taggar lite smått till stockholm och kollar på alla åkaktrationer som är på gröna lund, jag har åkt alla förutom insane och den nya twister, men vi ska bannemig åka dom!
haha jag kommer ihåg när jag och felle skulle dit förra sommaren och vi satt typ halva natten och kollade på internet på åkaktrationerna! haha även fast vi visste vilka som fans och det förrå året också, men man taggar ju bara! haha.

tisdag



pratar fortfarande med linnea och hon klagar på vädret för att det regnar, men det får man leva med tjejen! haha sötis. siffrorna på bilden blev bakåtvända men dom som är smarta kan ju läsa det rätt, ja.

I löööve it



sitter nu och pratar med linnea i telefon, blir att hon ska fara till stockholm! så det blir gröna lund på lördag och shopping och sånt till helgen med henne, sounds good!


Slutade halv ett och for till maria ett ta...

mms_img18690 (MMS)

Slutade halv ett och for till maria ett tag, och nu har jag nyss köpt mat från max och är påväg hem, tjockt..


i loved you



far mot björknäs snart med maria och anna och träffar folk där. sen sover jag hos maria, hörs sen!

some pictures from NY




två bilder från new york när vi var vid frihetsgudinnan.


sitter just nu och pratar med linnea i telefon, haha den sötisen sitter och kollar på avsluningsklänningar och skriker  "nä men gud" till nästan varje klänning hon kollar på.

haha gammalt inlägg

hahaha this post was like some moths ago, but i still love him! 1/11 2010 was when hi put that ↓ on my wall on facebook.
(hela inlägget är gammalt, det som står under bilden också)



oj oj oj, kommer ihåg när jag fick det här första november tvåtusentio. fattar ni hur igasen jag blev?!
fick ju svårt att andas och hoppade omkring i rummet som en galning!
och då skrev jag med han i privata meddelanden på facebook, och jag trodde jag skulle svimma! tänk er själv: ni har gillat en person som är lite "känd" iallafall, (han är ju inte så känd men aa ni fattar?) och ni har gillat han ganska länge och kollat på bilder på han helatiden och ja, och sen att få kontakt med han! ;o hur sjukt är inte det?!
och jag har ju fortfarande kontakt med honom och jag är nu med i en tävling, och jag är en av typ 4 stycken som är med i final för att kunna se han i webbcam och chatta med honom på msn!
och ja, jag vet att det är han, för vissa tjejer har ju fått se han i webbcam och då skriver dom typ; "omg, jag har pratat med dig i telefon!"
typ sånna saker!
love you christian beadles



vad är felet med mitt hus?



JAG SÄGER JU ATT DET ÄR NÅGOT FEL MED MITT HUS?! nu har fredrika somnat här hos mig igen? HAHAHA sötis!

från himlen ser jag allt så klart



är med denna flicka till höger på bilden, hon skulle egentligen cykla hem men då hörde vi att det hade varit en björn i skogen där hon brukar cykla, så hon åker nog bil hem, hihi jag låter typ som en tre åring ba: hon åker bil hem för att det är en björn i skogen.
aja ni kanske inte fattar vad jag snackar om, men vi hörs senare!

Nu är det värsta av dagen över, ...

mms_img11701 (MMS)

Nu är det värsta av dagen över, har varit med småbarnen tills nu, och nu är det matte. Eller det börjar snart, sen är det bara lunch något ämne kvar sen slutar jag, känns rätt bra men har ganska ont i huvudet efter att ha varit med småbarnen i typ två timmar.


mot skooolan



far mot skolan nu, hörs sen!

i hate you



drog på mig en mysig tröja idag och ett par cheap monday jeans. ska ju ändå vara med små barnen idag som vanligt, förra veckan fick jag thai massage av en tjej som gick i tyo ettan, hon bröt typ av mina axlar.. småglinen är skrämmande!

fuck you and her too



bild från new york, saknar det redan!

sidvisningarna är uppe på 219 nu, typ glad?! och unika besökare är ju också bra, men den är typ samma som jag brukar ha, alltså vid 70.



thumbs up

titta bara mina kommande veckor så fattar ni vad jag längtar!


vecka 20: fredag-söndag: far till stockholm, till stockholms gruppen (modellagenturen), gröna lund, linnea kanske följer!
vecka 21-22: torsdag - torsdag: far till turkiet med maria! (bilden där uppe är en bild från hotellet vi ska bo på)
vecka 22: fredag - söndag: bara ta det lugnt tror jag, eller nå!
vecka 23: torsdag 9 juni: skolavsluning!

SOMMARLOV!

vad tycker ni om mina kommande veckor? jag tycker dom ser rätt så bra ut!



ishockey



sätter mig och kollar andra perioden i ishockey nu, sverige - finland. kom igen nu sverige!

fenomen



hej! nu har elin fixat lite till med min design, som tillexempel när man skulle kommentera så var det nå ränder på min header, men nu har hon fixat det! du är gryyym!
just nu sitter jag och ser fenomen, synd bara att alexander inte är med nå mer, vi känner ju han och hans familj, hihi cool jag känner mig. det var ju tack vare alexander som jag också fick träffa tobbe trollkarl och prata med honom själv när jag typ var tio år.

I love you




jag är kär i denna grabb, helt klart. ser ni inte hur snygg, het, rolig, söt och underbar han är?!

det gick inte att sätta in videon i inlägget, så ni får det HÄR.


yes






hej! kom nyss hem och nu pratar jag med linnea och är galet glad, blir kanske att hon följer med till stockholm på fredag, blir då att jag ska till stockholmsgruppen, ni vet det där modell saken som dom frågade om jag ville vara med på när jag var och kollade på idol.
sen på lördag blir det att fara till gröna lund, hur bra är inte det?!?!

you're weird



nu har linn farit hem :( jag och maria far till golfhuset snart och träffar alla som vi ska träna med, och slår några bollar på rangen, vi hörs sen!

tredje plats

VAD FAN?!?!?! AZERBAIJAN VINN I EUROVISION, ERIC SKULLE JU HA VUNNIT!

men vi fick iallafall en tredje plats, så jag är riktigt stolt över han! grymt het och bäst han är, i love you ♥


finns det någon hetare förutom christian?

come back



en marrriiii som är på bilden, yes så var det.
är iallafall med maria och linn nu, idag och ikväll har vi varit och grillat lite marschmellows (haha jag är bäst på att stava det ordet, eller?) på tg med joona, albin, nils och oscar.
blir att linn och maria sover här ikväll, så blir att kolla lite eurovision och hoppas på att eric ska vinna, han och ryssen är jävligt heta, jaja pusss

00:36




har haft en underbar kväll med dom här underbara tjejerna, nu är jag, amelia, hanna, johanna här hos fredrika, och just nu har dom catfight över täcken.. aja nu ska jag ta och hitta ett täcke så dom inte tar alla, pusss

Lite mys hos fredrika med några bra

mms_img29454 (MMS)

Lite mys hos fredrika med några bra


lite party



sitter hos fredrika nu, och väntar på att alla bra tjejer ska komma, eftersom att fredrika har fyllt år såå har hon ju lite party ikväll, men ingen verkar komma? haha jodå det kommer massa folk nuuuuu, det blir att jag sover här med två till, vi hörs kanske sen!


fredag den 13:de, krockade med cykeln



le fast man är förkyld och det är fredag den 13:de.
som ni kanske såg på andra inlägget eller nå, så krockade jag med cykeln idag, krockade in i en gubbe när jag cyklade till skolan med några. freddan var bakom mig och jag skulle köra förbi en kvinna som typ körde som en snigel, jag började cykla på vänster sida för att köra om, sen kommer mitt hår i vägen för mitt ansikte och jag ser inget, sen ser jag bara ett däck framför mig och hinner inte ens börja tänka. jag flyger över styret och landar på mage. sen kollar jag fort åt sidan och ser att en gubbe ligger i diket med hjälm på, jag ställer mig snabbt upp och fattar knappt vad som just hände, kvinnan som jag skulle köra om stannar och pratar med gubben och mig och han hade ont i handleden, till mig säger hon att jag ska cykla på höger sida, men jag skulle ju bara köra om henne?
han säger att han ska fara till vårdcentralen och att han inte var arg på mig, och att jag inte skulle tänka på det nå mer och inte vara orolig, jag säger förlåt cirka hundra gånger på den stunden och sedan cyklar vi iväg, jag tror kvinnan var ganska rasande på mig och hon frågade bara hur gubben mådde och inte mig? aja men jag mådde bra!
sen kom chocken och några tårar kom också, tänk om han brytit handleden tackvare mig? omg. om han läser det här så säger jag förlåt ännu en gång!

nu har jag skrivit av mig och nu vet ni vad som hände, jag tror inte så många läste, men aja.
just nu är jag och fredrika hemma hos mig, ska snart åka till henne för hon ska ha party där ikväll för hon fyllde ju år för någon vecka sen!
men fredrika sover just nu, haha alla typ somnar när man kommer hem till mig, vad är det med mitt hus?

Lite godis på lektionstid, maria älskar det

mms_img72506 (MMS)

Lite godis på lektionstid, maria älskar det


Gjorde nyss provet med denna grabb, kändes...

mms_img64375 (MMS)

Gjorde nyss provet med denna grabb, kändes som att det gick bra! Sen har dagen startat väldigt bra också, det är ju fredag den 13:de och jag krockade med en gubbe med cykeln.. kan berätta mer sen, jag orkar inte nu. Kul att hela skolan vet om det också för att en viss person såg mig när jag krockade och sa det till alla.. Aja hejdå!


tomte?



HAHAHA hittade en tomte i ett skåp här i mitt "nya" rum eller hur man nu ska säga, jag vet att ni ville veta det. eller?

städastädastäda



typ en-tjej-som-har-ont-i-halsen-och-är-trött-men-tar-ändå-ego-webbcam-bilder, eller nå sånt.
nu har jag iallafall pluggat på så min hjärna är helt död känns det som, hoppas det går bra imorgon!
nu har jag börjat städa, för hipps som vipps så får man besked att det ska komma några hit på lördag, och båda mina rum är bombaderade med kläder kan jag ju säga. aja nu ska jag sluta sitta här och skriva av mig och istället slå på någon bra musik och fortsätta städa, puss!

ont i halsen



ledsen tjej just nu, direkt efter jag kom hem från skolan så somnade jag, och när jag vaknade hade jag ont i halsen, så jag drog på mig lite mysigare kläder och dricker te och försöker få bort mitt ont i halsen. och pluggar samtidigt.

Jag och freddan pressar lite mjukglass

mms_img21745 (MMS)

Jag och freddan pressar lite mjukglass


thursday



tog på mig min I♥NY tröja nyss, kul att man sen märkte att den hade någon fläck på sig så man inte kan ha den.
ska börja sminka mig nu och fixa lite och sen börja cykla med massa brudar, hörs sen!

frukost på sängen



haha bra bild, nu har jag faktiskt en till sak jag kan säga om mig, det är att jag får nästan varje dag frukost på sängen, vissa får ju bara det när dom fyller år, men jag får det nästan varje dag! hur bra är inte det? hihihi.
jag vet att ni ville veta det. eller?

hanna linnea margareta lundström



idag har denna underbara tjej blivit 14 år, grattis hanna!

fotboll på björknäs



haha snygg bild, eller inte.
kom nyss hem från björknäs, var där med felicia, fredrika, johanna, ebba, johan, emil, joona, fredrik och simon. spelade fotboll, och min läpp är typ stor som en bomb känns det som, tack för den emil!
sen kan jag också säga att mina converse har blivit populära på folks ben, har typ sparkat dom när jag tog bollen så flera typ haltade.. oops!
nu ska jag ta och plugga lite mer och sedan tror jag att jag går och lägger mig, är typ dötrött, haha!
vi hörs imorgon!

17.33



HAHAHA, typ julia ler det största hon kan, skrattar ju bara så mycket åt min fina vän fredrika som är förbannad just nu i telefon, men aja hon blir glad snart! nu ska jag iallafall börja cykla iväg mot björknäs, hörs sen!

many words



huhu, kan säga att jag hatar att läsa saker man inte fattar nå av och sedan veta att man har prov på det, man ska veta alla orden som står på papprena, men det kan ni ju inte se men ni ser ju iallafall att det är mycket, men aja nu ska jag försöka läsa lite till och slå på någon bra musik och fortsätta!

wednesday



hej, skolan var ganska skön idag, sovmorgon och sen slutade man vid ett.
nu har jag pluggat och varit ute och bara tagit det lugnt, snart kommer nog fredrika hit, och sedan blir det att fara mot björknäs och vara där med massa folk, sounds great!

Ute och går med chessie, kände för att mob...

mms_img38365 (MMS)

Ute och går med chessie, kände för att mobilblogga lite


Cyklar till skolan med några bra

mms_img73807 (MMS)

Cyklar till skolan med några bra


Skönt med sovmorgon, ...

mms_img73805 (MMS)

Skönt med sovmorgon, nu käka lite frukost och sen börja cykla till skolan med massa andra, hörs sen!


sovmorgon



en bild sen typ någon månad sen eller nå. bildbrist kan jag ju kalla det också.


hej! jag har nästan hunnit med alla mina punkter på min to-do lista, men tyvärr hann jag inte jogga, men det får bli på torsdag tror jag!
for och slog några bollar i sävast med maria, och har tränat inför provet, och sen äta och sen basta också. så jag är faktiskt ganska nöjd över det, för jag brukar inte vara någon sån som hinner allt precis.
imorgon har vi sovmorgon också, känns ju riktigt skönt!
statistiken är jag typ kär i, älskar det! ni är grymma! och förlåt för att det är nå knas med min blogg, det är absolut inte elin som gjort någon med det, men jag har haft nå problem med den om nå hus och nå ränder och det, ingen fattar säkert nå, men jaja skit i det. hörs imorgon!

Är på rangen med maria och skjuter lite bo...

mms_img68555 (MMS)

Är på rangen med maria och skjuter lite bollar, haha maria är ju så seg så jag måste vänta på henne nu tills hon har slagit bort alla hennes bollar. Aja vi hörs sen!


you can always try



sär öga.

hej! har typ nyss kommit hem från skolan, det var typ det gamla vanliga som är på tisdagar.
igår iallafall så var jag på björknäs med felicia, johanna, anna, joona, simon och fredrik och spelade lite fotboll, kan ju säga att jag är grymmast i fotboll också, eller? nej det är jag absolut inte, sämst är jag!
nu ska jag:
♦ äta
♦ fara och golfa lite
♦ jogga
♦ träna på no/so till provet som är på fredag.

vet inte riktigt om jag kommer hinna det där, men man kan ju alltid försöka!

Min söta emosovare, eller sover hon?

mms_img41299 (MMS)

Min söta emosovare, eller sover hon?


the edge of glory

hej, har nyss vaknat och kollar lite på vakna med the voice, hörde också den HÄR grymma låten från lady gaga som kom ut nyss, grymt bra låt!

there's something in your eyes



typ julia tar den snabbaste bild hon kan.
nu drar jag och kollar lite fotboll och kanske spelar lite fotboll efter deras träning, haha önska mig lycka till!
min måndag blev ändå rätt lyckad efter att ha haft en usel måndag med barn som gjort thai massage på mig så jag dött, lärt barn dansa, och ja det har inte varit den bästa måndagen precis. men nu ska jag sluta babbla och börja cykla med maria och möta felicia och anna och sedan fara mot björknäs, vi hörs!

måndagar är inte dom bästa


såhär pigg är man på en måndag eftermiddag.
nu har jag fixat det där med bloggen, ni kanske märkte att jag inte bloggade nå igår, men det gjorde jag men dom inläggen kom inte upp. det har tydligen varit så för typ alla. men nu har jag iallafall fixat det! klicka HÄR så får ni information om hur man fixar det.
nu är jag iallafall med maria och är inte lite trött, måndagar är den värsta dagen kan jag bara säga.
sen ska vi nog och kolla lite fotboll med några och sånt, vi hörs!

19.39

yey, såg precis att jag har gjort 75 inlägg den här veckan, typ stolt! men det kan typ inte vara rimligt? men jag har iallafall bloggat mer än vanligt!

great day



första bilden: haha snyggt när man ser spegelbilden bakom, om ni fattar vad jag menar?

hej, vet inte om mitt förra inlägg kom upp på bloggen när jag bloggade från mobilen, men då skrev jag iallafall att jag och maria drog till tg och träffade joona, albin och nils där, så vi har varit med dom hela dagen och chillat på som vanligt. så dagen har varit mycket bra och älskar vädret!

HAHAHA bilden var ju snygg också, dissa fe...

mms_img61966 (MMS)

HAHAHA bilden var ju snygg också, dissa feta och vita benen.. ville bara visa att man kan ha shorts och att jag har mina låga converse. Sitter iallafall på cykeln nu och skriver efter en bra dag med några. har älskat vädret också!


sunny day



kom precis hem till maria och ska snart till tg för att möta några coola. vädret är helt awesome och man kan ha jeansshorts och linne, hur bra är inte det? dom nya låga conversen drog jag på mig också, love it!

sunday



snykk bild, ja

nu har johanna åkt till norra svartbyn för att baka lite till hennes lag eller nå, så tyvärr kunde hon inte vara med oss idag. jag och maria sitter och funderar på vad vi ska göra idag, det är ju soligt så det kanske blir att vara ute eller något, hörs sen, puss!

good luck

¨
HAHAHHAHA den här bilden är typ tagen i julas? omg.

nu ligger iallafall två tjejer här bredvid mig och sover, söttt. statistiken fattar jag inget med? hur kan den ha blivit så bra?! helt grymt ju! nu ska jag försöka väcka dom här tjejerna och försöka få dom till rummet vi ska sova i, haha aja önska mig lycka till.

00.48


hihi en bild från flyget när jag skulle mot new york, kommer ihåg hur taggad jag var då!


hej! är med johanna och maria nu och ikväll har vi bara pratat och tagit det lugnt, blir nog att vi går och lägger oss eller något, känns som att jag kommer somna typ nu annars.

maria och johanna



helt normala kompasos jag har, eller?
har nyss kommit hem från boden arenan, tyvärr förlorade bbk.
träffade lite bra folk där också, sen var det ju inte liiiiiite kallt så man höll på att frysa ihjäl och förfrös fötterna som vanligt.. roligt, jätte!
nu ska jag ta och mysa med mina två normala tjejer och se lite film och så, vi hörs!

Cyklar lite mot boden arenan

mms_img44733 (MMS)

Cyklar lite mot boden arenan


saturday



ni är mycket braaaaa, ska dra och titta lite fotboll nu om ett tag, sedan blir det att dom två sover här hos mig en natt till, tjejkvällmedlitefilmochbarahadetbraaaa, vi hörs senare.
hoppas ni också har en grym lördag och att ni får en grym lördag kväll, puss!

18.42



hej, har nyss kommit hem och nu ska vi bara äta och sedan åka mot boden arenan för att kolla lite mer fotboll, yää!

Sitter på max och tjockar i oss lite lyxshake

mms_img12861 (MMS)

Sitter på max och tjockar i oss lite lyxshake


Sitter på max och tjockar i oss lite lyxshake

mms_img12861 (MMS)

Sitter på max och tjockar i oss lite lyxshake


Fotboll ...

mms_img12860 (MMS)

Fotboll Sitter och ser lite fotbollsmatch nu med två bra tjejer. Bloggar mer sen, puss


lite dagoberts med två bra ...

mms_img21914 (MMS)

lite dagoberts med två bra Sitter på dagoberts nu med johanna och maria, blir att vara här på stan och sen kolla lite fotboll och sånt, så jag kanske inte bloggar så mycket idag så ni vet. statistiken var ju grymt bra igår, det gjorde min dag och idag också! pusss


Lalalala these little lies


hej alla snygggga, galet glad jag är just nu, statistiken är ju helt grymt bra och ni är grymt bra!
nu är jag alltså hemma med johanna och maria, blir att dom sover här och myser coh ser någon film eller något, sen imorgon blir det att vi far till staden och björknäs och kolla lite fotboll och sånt.
så min helg kommer bli mycket bra känner jag!

great evening



nu är den där tjejen till höger påväg hit, så blir liten skön tjejkväll känns det som, haha och bilden är från i somras då vi hade ansiktsmasker som ni kanske ser, haha marias som såg ut som en typ genomskilnig gris, eller? ja typ.
känns som att jag varit ganska bra påatt blogga idag, med tio inlägg på en dag? det är väl ändå rätt så bra för att vara jag?

little to much maybe?



johannas bild, lånade lite ringar från några på skolan, så ringarna är från lite olika länder och det, lite new york, london och sen lite svennis ringar! hehe kände mig som typ en äkta weheartit, a ni fattar?

det finns en dag då man kan andas ut



en fin maria, ja.

sitter just nu och ser lite talang och mår som toppen nu, nu skiner solen!
senare kanke johanna också kommer hit, men man vet aldrig vad som händer med den kvinnan, nej nej.
nu ska jag leva livet och ta det luuungt med maria, sounds good!

HAHAHAHA



HAHAHAHAHA jag dör. sådär sur var jag alltså idag, sen var jag så sur så jag började göra den här bilden också, så är det när julia är sur. men nu är jag på bra humör igen!

TURBULENS I MIN SKALLE



nu blev jag på mycket bättre humör när jag kollade statistiken, både sidvisningarna och unika besökarna var bättre, och jag som har betett mig som ett emo dom senaste timmarna här på bloggen, förlåt för det men jag var bara så sur då!
pusss

jag glider



söt häst <3<33<3<3<3 eller?
en bild som jag tog typ på påsklovet eller nå, från min balkong.

jag blir så sur alltså! har suttit och drygat till typ alla på facebook och sen suttit och gjort en bild av flera julior, sen när man ska ladda upp den så går det inte?!
varit så förbannad det bara går att bli, ni kanske fattar när ni läst mitt förra inlägg, sen fick jag söta kommentarer i det inlägget också att dom också brukar känna så att man bara vill skrika och det! trodde typ att det var jag som var konstig, men icke sa nicke!
nu har jag iallafall blivit lite gladare av lite mat i magen och nu skiner solen faktiskt lite också!
så nu har jag bestämt mig för att inte göra nå mer emo inlägg, låter det bra?

jag snurrar och tänker på dig




såååååååhär sur är jag just nu.
♦ det regnar ute
♦ jag får inte upp mitt nagellack, har fått använda tång och allt, nä det vill ändå inte öppna
♦ mitt rum är inte alls vackert nu, kläder typ överallt
♦ mitt hår ser ut som bajs
♦ min ena item klocka har gått sönder
♦ jag har är hungrig
♦ jag behöver fixa lite saker på min blogg, men ids aldrig
♦ det är lösenord på min blogg, måste fixas men jag orkar inte det heller, någon som vill hjälpa en sur? nej säkert inte

nu kommer jag inte på nå mer dåliga saker, men ni kanske fattar att jag är ganska sur nu iallafall? ja det fattar ni.
nu ska jag fortsätta försöka få upp mitt nagellack så jag kan måla det på mina ringar, nu undrar några vad jag snackar om?
men man ska tydligen göra det så får man inte missfärgade ringar, för jag får typ blåa fingrar när jag har haft ringar en dag. så nu ska jag måla, om jag får upp nagellacket någongång..

Marias och amelias snygga converse ja. ...

mms_img17222 (MMS)

Marias och amelias snygga converse ja. sitter nu ute och tänker åka hem snart, varit ganska skön dag och skönt med fredag också! vi hörs sen!


schoool



HAHAHAHAHA jag dog och dog igen. söt bild från typ femman på amelia, maria och erika.

nu sitter jag iallafall på skolan och har rast, har en lektion kvar och sen slutar vi, skönt!
senare ikväll får jag se vad som händer, skulle kanske vara med maria eller något liknande, vi hörs sen!

fredag



ja så var det, kommer alltså göra det här idag, asså lukten efter det regnat, för just nu regnar det och jag ska bannemig cykla till skolan med tre till som vanligt, känner mig inte riktigt glad för det, men jaja nu ska jag sluta klaga och göra det istället.
eftersom att det här inlägget kändes som ett emo inlägg, så kan jag ju iallafall uppmuntra er med min spellista på spotify HÄR

finns det en så finns det flera

hej alla snyggga! statistiken har höjts och jag gillar det!
dagen har bara rullat på som vanligt, eller nä inte dom sista lektionerna, då hade vi något roligt med nå, aa jag orkar inte förklara som ni kanske märker.
sen efter skolan for jag och några och kollade lite forboll på björknäs, sen for vi till max och svepte lite mjukglass, tjockt.
sen for jag till maria och var där ett tag och sedan for vi ut och cyklade lite hit och dit och hittade lite tak att sitta på och mysa i solen och drömde oss bort till sommarlov.


yää, har börjat använda mina vita converse också, intressant. ja så var det ja

nu hade jag tänkt att titta lite på tv och bara ta det lugnt resten av kvällen, sounds good!

lösenord

hej! tyvärr har jag sett att min blogg har fått ett lösenord som man ska skriva in, det var nog när elin gjorde designen så gjorde hon ett lösenord medans. så jag ska försöka fixa att ta bort det, men tills vidare så är:
användarnamn: julleengstrom.blogg.se
lösenord: julleengstrom

just so you guys know!

happpppyy

JAAAAAAAA!
nu har elin fixat min blogg design och header utan att jag visste att hon hade börjat, du är gryyyyymt bra!
du får en FET länk HÄÄÄÄÄR!
pusss

happpppyy

JAAAAAAAA!
nu har elin fixat min blogg design och header utan att jag visste att hon hade börjat, du är gryyyyymt bra!
du får en FET länk HÄÄÄÄÄR!
pusss

fjärde maj



haha ful bild, men orkar inte bry mig. har nyss målat naglarna och provade om det funkade till klockan, hihi jag vet att jag är töntig nu.
idag har jag iallafall varit på skolan, vi var ute hela dagen. sen varit med maria på stan i lilla boden, sen klippte hon sig, sen hem, sen till skolan igen och sälja lite fika, sen nu sitter jag här och tog en liten paus från mitt städande, asså serriöst finns det ingen städakut eller nå som kan komma och bara röjja bort allt!
aja nu ska jag sluta klaga och ta och göra det istället, pussss

tell me what's next



yää, kom hem från staden nyss, har varit där med maria och träffade också några där. nu ska jag bara städa lite till, haha jag har typ skrivit det i tre eller fyra dagar nu, men sån är jag, jag börjar med en sak men det blir typ aldrig klart, hehe.
haha sen har jag också märkt att på alla bilder från samma dag har jag typ bytt tröja trehundra gånger, men ja dom är ändå tagna idag, men jag har tydligen bytt tröja ganska mycket dom här dagarna, inte likt mig. eller ja ni kanske fattar vad jag menar? jag brukar ju byta tröja varje dag men inte flera gånger per dag.

sen har jag fått en söt kommentar från en tjej som skrev att hon ville se alla mina converse och mitt rum, klart det går att fixa, men just nu hinner jag inte men om någon dag eller så kan jag försöka fixa det! jag blir superglad när folk kommenterar och frågar och sånt, man blir glad av sånt!

okej nu blev det mycket text. ska sluta med sånt men ibland vill man bara skriva av allt!

hej! sitter just nu på en hårsalong och vä...

mms_img57209 (MMS)

hej! sitter just nu på en hårsalong och väntar på maria som sitter och klipper sig nu. senare blir det att jag far mot skolan för att sälja fika med några. Hörs när jag kommer hem!


en rubrik kommer jag inte på just nu



far till skolan snart, blir att vara ute hela dagen på någon sak. pusss

.

.

maria nilsson



du är braaaaa.
jag kan bara lätt säga att jag längtar till den tjugosjätte maj just nu, tänk bara på att bli brun och komma till vämen, hur skönt är inte det?
nu ska jag sluta längta höll jag på att säga, men det går ju inte, men sluta babbla om det här. hörs kanske ikväll eller imorgon!

love it



ja, så var det ja. känns galet skönt att fara iväg ett tag och bli brun till skolavslutningen och sommaren, en bra start på sommaren blir det!
det blir det vanliga att vi far dom vi brukar fara, för två år sen var i i turkiet, och tre år sedan var det kreta, och nu turkiet igen! ja nu ska jag sluta babbla och tänka på hur härligt vi kommer ha det, ciao

you know you're good



maria och hennes mamma kom hit ett tag, där ser ni! jag behövde inte tröst äta mina chokladbollar själv, hihi.
nu håller vi på att titta på lite hemligheter om lite saker, aja ni får veta sen, pusss!

lalalala



tar och fortsätter städa rummet nu som jag började på igår men aldrig kom någon vart.

sen har jag också kommit på att jag vill veta om det är någon som är duktig och snäll som vill göra en design och header till mig? själv är jag då usel på det, och nu är det nå fel på min desig när man ska kommentera så är det något hus som kommer upp att man ska klicka på när man ska till starsidan igen, och nå mer var det också.
men kommentera det här inlägget om det är någon som vill göra det till mig!

chokladbollar



tyvärr hade vi inte några ägg hemma, så det blev att göra det-vanliga-om-något-annat-gott-inte-finns-hemma chokladbollar.
men just nu sitter jag och har en fantasi om att någon ska komma och äta dom med mig, men tror inte någon kommer direkt, så då får jag väl tröst äta dom för mig själv då eller något liknande. haha låter typ som att jag-är-ett-emo-och-har-inga-vänner. haha men så är det då inte!

When you lose something you can't replace



en tjej som inte kan le normalt med bedövning i halva munnen.

hej! det gick bara bra hos tandläkaren, trodde det skulle vara värre, men dom gjorde nå i roten och gjorde rent och sånt skit, och jag fick typ ta fem olika bedövnings sprutor, så inte undra på att bedövningen aldrig släpper!
nu ska vi sluta snacka tandläkare här, det är bara äckligt.

jag kunde gå på skolan iallafall, fick tillbaka no provet, blev ändå riktigt nöjd efter allt jag har pluggat!
sen var det bara vanliga lektioner, det blir ingen träning för mig idag för det sket sig, men istället tar jag och bakar en kladdkaka, haha tjockt..
vi hörs senare!

sovmorgon



sär öga.
nu ska jag snart börja åka mot tandläkaren, får se om jag klarar att gå på skolan efter, beror på för jag kommer ju typ ha bedövning i hela käften. nu ska jag bara fixa det sista, hörs sen pusss!

I promise you I will learn from my mistakes




hej snyggingar, nyss varit och duschat och bastat, kändes riktigt skönt efter en ganska så jobbig dag på skolan kan jag lätt säga, och sedan få mysa med en mysig hund ikväll, låter inte helt fel!
och imorgon ska jag till tandläkaren vid halv elva, så det blir alltså sovmorgon för mig imorgon, hur bra är inte det? för jag har bara en lektion innan och då är det ju lite onödigt att fara till skolan då. men jag far till skolan efter jag varit hos tandläkaren om jag mår bra.
dom ska ju rotbehandla den, låter inte så mysigt att typ gå ner i roten och göra nå.. nej nej sånt gillar vi inte alls!

boy I think of you every night and day



cooltjej_97.se typ? sitter just nu på att fixa lite mer i min garderob, som att sätta in alla sommarkläder, längtar som ett svin till sommaren just nu! sen har maria fått någon liten snille blixt om en sak, men vi är inte säkra på att det blir så vi får se senare.
sen har jag också fått en liten smutt av vad jag ska ha på min på skolavslutningen, hittade nämligen några helt nya kläder som tillochmed har prislappen kvar, så vi får se!
nu ska jag fortsätta städa och fixa i garderoben, vi hörs senare snyggingar!

snälla bli min



sätter mig och gör lite läxor nu, kunde inte ens gå på träningen ikväll, blev lite ledsen, men min tand bara dampar, så jag ska till tandläkaren imorgon, kan ju knappt äta.. blir att rotfylla den imorgon då, mysigt det låter, nej men hejdå!

du är krossad och jag går fri



hittade ett par cheap monday jeans jag helt glömt bort, drar på mig dom idag och någon mysig tröja eftersom jag håller typ på tt frysa ihjäl vart jag än är känns det som, men nu måste jag fixa lite saker, hörs ikväll tror jag det blir, för jag sa äntligen gå på träningen som jag inte gjort på länge, tyvärr har jag ju inte kunnat när jag har varit sjuk, mormor dog, mormors begravning, massa prov och så.

du och jag, jag och du



på med nya pyamasen som jag köpte i new york, love it! (sen har jag föressten en sak att skriva här på bloggen som påminner mig om min tröja på bilden, haha fan vad pinsamt det var, men påminn mig någon dag att jag ska säga det så gör jag det!)
går och lägger mig tidigare än vanligt idag för att samla tankarna och sedan göra engelska prov imorgon också, haha men vi hörs imorgon!

i fall like a domino




happy tjej ja så var det. idag har jag varit hos felicia, sen varit ute på TG och träffat lite folk, sen varit hemma hos felicia. så dagen har varit riktigt bra, har nästan kännts som sommarlov den här helgen, då man är ute på kvällarna med bra folk, lever livet och har riktigt roligt!

1 maj



drar på mig nya conversen, orangea klockan och beger mig mot felicia, hörs senare!

new converse from new york




äntligen är bilderna uppe, där ser ni iallafall två ganska dåliga bilder på mina nya converse, tror jag tar på mig dom orangea och min orangea klocka till, men man vet aldrig om man ändrar sig!

vad tycker ni? är dom fina? :)

nothing else i can say



felicia som försöker smälla lite smällare


hej! dagen och kvällen igår var riktigt bra, var med felicia, ellen, joona och albin och var vid majbrasan, spelade fotboll och sånt.
idag ska jag till felicia och vara med henne, sounds good!
nu måste jag gå och fixa lite och sen blir det att fara iväg till henne, vad gjorde ni igår? :)

RSS 2.0