hej! Detta hade jag på mig på Boden alive,...

img_9763 (MMS)

hej! Detta hade jag på mig på Boden alive, kom precis hem till Maria där ifrån. Var mycket trevligt med massa trevligt folk och så. Är dock lite smått besviken på dom som fixat det. Fanns ju typ 2 karuseller för folk i våran ålder.. Aja jag ska inte klaga! Men vi hörs nog sen.


jag saknar den du var


marias bild
hej, efter golfträningen for jag, maria och johanna på alder och träffade lite folk, riktigt trevligt! nu är jag och maria hos henne och ska snart äta lite och sedan börja åka mot deras stuga för att sova där i natt.
och imorgon är det ju boden alive så det gillar vi väl och det blir att åka dit med lite folk och sånt trevligt. hörs nog imorgon eller så får ni något mobil inlägg.

föressten, vad tycker ni om mobilbloggningar? är det för mycket av det och är det tråkigt? skriv vad ni tycker!

snyggt med fräknar.. Tycker själv att jag ...

img_9093 (MMS)

snyggt med fräknar.. Tycker själv att jag inte passar i det men det är ju sött på andra. Nu sitter jag iallafall i bilen med Maria på väg från stugan till golfträningen. skulle hellre vela ligga på en mysig strand nu och umgås med folk, men tyvärr finns det ingen bättre golftid än mitt på dagen, hörs senare!


when the tears come stream down your face



min älskling

nu har vi varit och bastat och så, nu blir det nog någon film som det vanliga. igår såg vi "you again" en mucho bra film om ni frågar mig, den föredrar jag!


jonken



bildbrist, men en bild från egypten funkar väl ändå?

nu har vi varit ute på jonken-ön och solat och badat lite, mycket skönt! nu blir det lite hamburgare till middag, hihi gottt! hörs senareee

Nu tar vi en båt tur till jonken, härligt!

img_3432 (MMS)

Nu tar vi en båt tur till jonken, härligt!


ligger och solar med maria, snart blir det...

img_8135 (MMS)

ligger och solar med maria, snart blir det nog att bada lite i havet, naiis!


förlåt för att jag inte har bloggat nå myc...

img_7534 (MMS)

förlåt för att jag inte har bloggat nå mycket idag, men har inte haft tid, eller jag har ju bloggat lite ialllafall. Nu är jag och Maria i mjöfjärden och har precis varit och bastat och badat, mycket skönt! Nu blir det att se någon film och ha cirka 4 täcken på sig, känns is kallt tycker jag! hörs senare idag eller vad man nu säger, haha


sweet dreams



nu har jag kommit hem en snabb sväng för att fixa lite här hemma, sedan bär det av mot mjöfjärden igen. maria och kanske johanna följer med, så det blir nog lite nya bilder och sånt iallafall, hörs senare!

Nu sätter jag mig i bilen hemåt för att va...

img_8799 (MMS)

Nu sätter jag mig i bilen hemåt för att vara där en timme och sedan fara till stugan, och Maria och Johanna följer med. Bloggar mer sen, vi hörs!


Haha söt ren som sprang förbi nyss. Sitter...

img_3043 (MMS)

Haha söt ren som sprang förbi nyss. Sitter i bilen nu på väg mot bjumis för att sola och bada på stranden och i vattnet, haha. Sen far jag till mjöfjärden ikväll och Maria följer också med, vi hörs!


Sitter i bilen nu på väg till morfar, kväl...

img_4238 (MMS)

Sitter i bilen nu på väg till morfar, kvällen har varit hyffsat bra, inte så många jag känner och så. Men det var trevligt ändå. Nu är det inte några mer födelsedagar och bröllop och det på väldigt länge hoppas jag. Har känt att det har varit lite mycket sånt nu på sistonde, men det är ju alltid trevligt men ja ni fattar.


hej! Sitter just nu ute på en "brygga" ell...

img_4626 (MMS)

hej! Sitter just nu ute på en "brygga" eller vad man ska kalla det. Mammas kompis fyller år så det är kring tjugo personer här. förlåt för att jag inte har bloggat något, men har ju inte haft tid. Men ikväll ska vi till morfar och då bloggar jag väl från datorn, vi hörs senare!


kvällen har varit riktigt bra med släkten ...

img_9033 (MMS)

kvällen har varit riktigt bra med släkten och massa andra folk, har varit mycket tårar och skratt, jag har en underbar släkt! sen träffade jag också några i min ålder och lite äldre som jag inte har träffat på länge, så det var roligt att träffas. Nu sitter jag i bilen på väg mot mjöfjärden igen. Och imorgon blir det ett 50-års kalas i Kalix för mammas kompis, så vi får se om jag bloggar nå mycket då också.


Detta tar jag på mig ikväll. Linne: topsho...

img_1911 (MMS)

Detta tar jag på mig ikväll. Linne: topshop Shorts: Gina tricot Halsbandet fick jag av min älskade pappa samma år som han dog, finns en bild på honom inuti.


Hej, har inte hunnit sitta vid datorn, men...

img_0865 (MMS)

Hej, har inte hunnit sitta vid datorn, men nu sitter jag iallafall i bilen på väg hemåt, sen blir det att fara till något ställe och fira min faster som fyller år idag, grattis! Det blir kring 70 pers där så jag och en kusin har fått ett uppdrag med att fota alla och sedan göra ett fotoalbum av det. Men det blir nog Inge mycket bloggande idag, men det får ni leva med! Pusss


hihi, tog på mig denna underbaring nu på k...

img_6941 (MMS)

hihi, tog på mig denna underbaring nu på kvällen fast det är midsommar, men nu ska vi spela kubb, det är lite främmande och sånt här. Sen blir det bastu med lite dopp i havet. Min midsommar har varit över förväntan, trodde inte den skulle bli så bra, men med rätt så bra folk blir det ändå bra!


Hej! Jag gjorde ett mobil inlägg på dagen ...

img_9187 (MMS)

Hej! Jag gjorde ett mobil inlägg på dagen men det kom aldrig upp, men vi for inte till Luleå för att fira midsommar men då började det regna så vi for inte dit, nu är vi i stugan med några bekanta och mamma och så, nu blir det grillat!


Nu far jag till något midsommar firande me...

img_8014 (MMS)

Nu far jag till något midsommar firande med familjen och några bekanta, hörs sen!


00:00



hihi ny duschad tjej i sin älskade onepiece.
nu har vi bastat och badat i havet några gånger, mycket skönt! men nu har maria tyvärr farit hem, men kommer tillbaka någon dag, och nu verkar det som att norrmännen här bredvid börjar komma, och förra sommaren blev vi ju kompis med en av dom som var i samma ålder som oss. så jag får se om hon är här imorgon så kanske min midsommar blir bra, haha nädå den blir bra hur som helst.

I must be dreaming



bild från förra året på skara sommarland.


nu har vi spelat lite spel och så, snart blir det att gå ut till bastun med lite dopp i havet ibland. vi hörs!

Hej! Har varit på jonken-ön hela dagen, nu...

img_4127 (MMS)

Hej! Har varit på jonken-ön hela dagen, nu blir det en cykeltid här i mjöfjärden med Maria!


Ligger ute på en ö nu ganska nära stugan, ...

img_6960 (MMS)

Ligger ute på en ö nu ganska nära stugan, solen är framme och det är inga måln, hur bra?! tyvärr kunde vi inte åka kneeboard idag eftersom att man skulle ha en speciell pump som vi inte har, men det blir att köpa en till veckan, vi hörs sen!


det här är värt att dö för



nu är det faktiskt sol här i mjöfjärden, så bikinin är på och jag och maria går ner och solar ett tag, sen får vi se om vi åker lite kneeboard senare om vädret är lika bra som nu, men vi hörs!

Hej! Filmen (fjorton suger) är inget att r...

img_2880 (MMS)

Hej! Filmen (fjorton suger) är inget att rekommendera, slutet var ett av dom konstigaste jag sett och man fattade inte riktigt vad som skulle hända efter, men alla har ju olika smak på filmer så någon kanske tycker den är bra. Nu har vi tänkt att sova, för det ska tydligen vara sol här imorgon på förmiddagen, så det gäller att inte sova bort halva dagen som vi gjort dom senaste 3 dagarna. Puss


fjorton suger



haha bildkvalla..
tar och slår på denna film nu.
har sett rätt så många filmer dom här dagarna, tror det blir den 6:e filmen nu på tre dagar eller något. hörs!

00:05



det var inte bara jesus som kunde gå på vattnet, hihi!


nu har jag och maria varit och bastat och badat i havet, skönt var det. nu blir det nog att slå på någon film och mysa med tusen täcken för vi fryser som hästar, eller dom kanske inte fryser men aja. vi hörs senare eller imorgon!

första doppet i mjöfjärden



hihi en bild på maria från i vintras.


nu tar vi och går och bastar och badar i havet, riktigt naiiiis!

så många frågor, inga svar






detta har jag på mig ikväll, köpte tröjan och shortsen igår i luleå.
t-shirt: hm
shorts: gina tricot
ringar: olika

idag har vi bara tagit det lugnt och sen varit ute och joggat en tur, kändes rätt så skönt efter att inte ha tränat på så länge. nu har det kommit några gäster hit och det blir att äta lite grillat och så. imorgon sägs det att det ska bli bra väder, och vi köpte ju en kneeboard igår så det blir kanske att inviga den bakom båten om solen är lite framme iallafall, men vi hörs senare!

blogg tips






tar och tipsar om denna blogg, bysofia.se. mycket bra bloggare som alltid har fina frisyrer och allt!

Hej! Stannade snabbt till vid uddstugan un...

img_4492 (MMS)

Hej! Stannade snabbt till vid uddstugan under lilla joggingturen, vädret är bättre, regnar iallafall inte. Nu ska jag jogga tillbaka och Maria cyklar tillbaka,  hörs sen!


nu drar jag ut och joggar   här i mjöfjärd...

img_2605 (MMS)

nu drar jag ut och joggar   här i mjöfjärden, Maria cyklar bredvid för hon ar inga saker, hihi!


Hej! Har varit rätt så dålig på att blogga...

img_6597 (MMS)

Hej! Har varit rätt så dålig på att blogga idag, men här kommer ett mobil inlägg iallafall, gjorde precis en perfekt kladdkaka med maria med coco pops flingor på toppen, underbart! Och onepiecen är på och det blir nog att se någon film nu eller något. Hörs kanske senare men vi får se!


Har varit i Luleå med Maria och hittade li...

img_0869 (MMS)

Har varit i Luleå med Maria och hittade lite saker som ni får se senare. Nu sitter vi i bilen med varsin lyxshake på väg till mjöfjärden igen, hörs sen!


gammalt



HAHAHAH jag och maria har suttit och kollat igenom alla mina videobloggar, och fastnade på den här, så söta vi var för ett år sen ellen, felicia och jag, sött..

simningen


ååh vad jag saknar simningen just nu! har suttit och kollat igenom min blogg från november 2009, kan ju säga att jag har utvecklats rätt så mycket i mitt skrivande, kan inte fatta att jag skrev så förut med typ hundra hjärtan och det.. aja tur att jag inte gör det nudå!
men iallafall har jag kollat igenom och har läst rätt så många inlägg med att jag har varit på simtävlingar och jag har också skrivit upp mina tider på nästan alla grenar jag har simmat, så det är rätt så bra att ha en blogg så man vet vad man har för tider!

den som orkade läsa igenom det här får en kaka eller något, inte alls intressant inlägg men jag ville bara skriva av mig lite, puss


20 juni




coola tjejer i mjöfjärden som är dator nördar fast vi inte har internet på någon av dom utan på min gamla som jag skriver från nu. och sen är vi också två tjejer som inte gillar vädret men myser på med lite filmer ändå och maria sitter och visar massa bilder och sånt från sin dator, intressant jo men visst..
imorgon blir dte att fara in mot luleå och köpa en kneeboard blandannat, och sen har jag ju rätt så mycket pressentkort och pengar sen min födelsedag så jag får se vad jag hittar, hörs imorgon!

come back



fint väder det kommer vara här då.. ryssvärmen kom tillbaka nuuu!

jag smälter



en bild från igår som jag tog med iphonen


där fick ni en bild på snygg eric från rix fm festival. har massa bilder från min iphone men jag orkar inte lägga upp alla nu, men kan ni fatta hur jag smälte igår när dom tre snyggaste svenskarna var på samma plats igår?
eric, danny och ulrik. dock har jag inte tyckt att ulrik har varit så snygg, men jag började märka det efter att han gjorde born this way då jag såg hans video till den och det. careface iknow..

take me away to better days


hej, vädret är ju inte det roligaste, men har ju min älskade onepiece här och myser med några filmer och så med maria och det är ju ändå typ första dagen det är sånt här väder på sommarlovet så jag ska ju inte klaga!
så idag har vi sett på två filmer och sen har jag nyss varit ute och tömt vatten ur båten, men det regnar ju helatiden så det var nog ingen mening med det, aja pigg blev jag iallafall!

mjöfjärden



snyggt.. sitter i grannens stuga nu och myser med en film med maria, tyvärr regnar det, men det gör det tydligen hemma också så jag ska inte vara ledsen! nu ska vi se klart filmen och så, hörs senare!

rix fm festival



OMG OMG OMG!
jag har eric saades autograf, han har rört i min arm, hur coolt är inte det liksom? sen har jag laureens (hur man nu stavar det) och andreas jonssons autograf på armarna också, stolt! :')
sen var ju ulrik, danny och flera till där också, så har massa fina bilder som kommer upp här någon dag!
nu håller jag på att packa typ hela min garderob för jag ska bo sätta mig i mjöfjärden nu i tre veckor, bara slappa och ta det luugnt. maria följer med också, sen kommer nog mina goa vänner dit och hälsar på någon dag också, grymt!
vi hörs sen, tar självklart med mig datorn!

det ekar över hela staden



nu far jag, felicia och maria till luleå och kollar på snyggingarna som eric saade och massa andra, hör senare!

nordpoolen



bra bild jaoo.
far på badhuset nu med felicia och louise, och sen ikväll blir det att jag sover hos felicia, så det kanske inte blir så mycket bloggning från datorn men ni får nog något mobil inlägg, pusss!

piknick/picknik?




dessa snygggingar for jag och mötte upp och tog sedan en picknik/piknick (vet inte hur det stavas..) i tre timmar och satt och pratade, skrattade och hade det bara mysigt. dock förstörde myggen det på slutet..
blir att vara med dom imorgon också, blir nog badhuset eller något eftersom att vädret inte blir så bra, men vi hörs imorgon eller något, puss!

älskar sommarlov



hej! har inte bloggat från en dator igår och idag, men har haft lite fullt upp.
först igår var jag på stan med maria ett tag och träffade suthat där och så, sen på golfbanan med filip, maria och lukas, sen sov jag hos maria inatt. idag har vi varit på alder med nils och albin.
och nu ska jag fara iväg på en picknik med felicia och louise, så vi hörs sen!

Hej! Cyklar hemåt efter en dag på alder me...

img_8644 (MMS)

Hej! Cyklar hemåt efter en dag på alder med Maria, Albin och Nils, hörs sen!


Går ut på golfbanan med Maria, filip och L...

img_3235 (MMS)

Går ut på golfbanan med Maria, filip och Lukas nu!


Sitter på opalen med Maria och trycker lit...

img_0176 (MMS)

Sitter på opalen med Maria och trycker lite glass


14:15



cool tjej, eller?
är med maria och blir nog att vi far in till stan nu, hörs senare!

Testar  mobil blogga från min nya skönhets...

img_7225 (MMS)

Testar  mobil blogga från min nya skönhets iphone. Är ute och går ute i skogen med Maria.


i'm in love with you

729993_chaz_somers_and_ryan_butler_and_christian_beadles_pic_largeFotos de "How do you spell inspiration?" J-u-s-t-i-n B-i-e-b-e-r - Fotos del muro

såg jag på twitter att han har öroninflammation, jag lider med dig och jag älskar dig!
klarar inte att titta på bilder på han nå mer, mitt hjärta hoppar i hundranittio och jag får ont i magen för att han är så heeeet, jag dör. men du är underbar


från maria fick jag detta..



HAHAHHAHA detta vackra collage gjorde maria till mig igår när jag fyllde år, tyckte ändå det var rätt sött men inte dom vackraste bilderna om man säger så, haha.

i'm not afraid of danger in the dark










några bilder från igår vid mjölbunken, haha. ni är underbara allihopa, tack för alla fina pressenter jag fick och att ni är så bra!
idag har jag varit på golfträning, sen varit med maria.
sen drog vi till björknäs och satt mest och kollade på när våra kompisar joona, albin och company spelade fotboll mot dom äldre barnen, haha sött. så var med dom där på kvällen och så.
nu är jag och maria hemma hos mig och blir att hon sover här ikväll också, hörs sen!

bästa gänget



hej! kvällen och natten har varit grym med det bästa gänget, har skrattat, dampat och massa roliga saker. bilder kan ni få senare.
nu är det bara maria som är kvar och det blir snart att fara på golfträning, känner mig inte så taggad, men vad gör man?
aja vi hörs sen puss

mina älsklingar



hej! myser med mina älsklings tjejer här hemma hos mig, kvällen med dom 14 tjejerna har varit grym och blir att dom sover här som vanligt, får se om det blir något att sova eller nå. hörs imorgon!

nu är du min



denna skönhet fick jag i födelsedagspresent, är kär i den!
haha känslan av när jag var med och köpte den igår och när man står där och känner han som säljer den som säger "haha bortskämda unge, du var ju nyss här och fick en xperia" haha men jag har faktiskt betalat lite av den själv och kommer sommarjobba rätt så mycket i sommar. och sen när man går ut ur affären en lärare på skolan "en fin telefon det där, grattis i förskott och ha en bra födelsedag" haha det gjorde helt klart min dag, sen dess har jag gått omkring med ett leende på läpparna.

börjar öka på min apple samlig lite nu, så nu har jag en ipod touch, macbook, ipod nano, och min nya vackra iPhone 4. tack mamma! ♥

min födelsedag jaoo



ja det är vad jag gör just nu, för nu är jag fjortoooon! så sitter och tackar allas gratulationer nu och det har bara börjat, haha :)

rubrik

hej! dagen har bara varit lugn med lite städande och in mot stan en snabbis och sånt.
och imorgon fyller jag ju också år, känns som att det här året har gått som ett spjut hur snabbt som helst, men roligt kommer det bli imorgon iallafall med mina älsklings kompisar som kommer sova här imorgon och mysa på, så vi hörs imorgon jag har ingen blogg lust just nu, pusss

måndag





HAHAHHAHA emelie som kör funny bunny med sju mushmallows (stavningen orkar jag inte bry mig i) i munnen?!?!





har varit mycket bra kväll och natt med linnea, vanessa, joona, olivia, lovisa och sen var stina L och emelie där på kvällen också!
har inte precis sovit nå mycket, varit vaken till klockan åtta på morgonen och sedan sovit en halv timme ungefär.
så är rätt så trött just nu, och nu har jag också skickat ut inbjudnings kort via facebook till dom flesta av mina vänner. så vi blir ungefär 14 stycken, ska bjuda brönjabarnen senare någon dag för annars blir vi ungefär 20 pers som sover här och det känns lite för mycket, men kul ska det bli iallafall! hörs sen!

When you're with me I´m not afraid of anything



normal tjej, ja.. eller?
nu har jag packat klart nästan allt och börjar snart cykla för att tälta någonstans med brönjabarnen och joona, hörs nog imorgon eller ikväll om det blir något mobilinlägg, pusss!

lovely days



hej! förlåt för att jag inte har bloggat något idag, men har haft fullt upp känns det som.
club nordic igår var iallafall grymt med bra människor och rätt så bra musik att dansa till, så det blir nog en fullpoängare från mig.
sen igår sov jag hos maria med henne och johanna, snackade om kvällen och det typ någon timme och så.
sen idag har jag varit med joona, maria, albin och johan på björknäs och sen på stan, mycket trevligt!
nu ska jag bara äta sedan börja cykla någonstans vart vi nu ska för att tälta med massa brönjabarn och sandenbarnet joona. så vi hörs sen!

lovely days



hej! förlåt för att jag inte har bloggat något idag, men har haft fullt upp känns det som.
club nordic igår var iallafall grymt med bra människor och rätt så bra musik att dansa till, så det blir nog en fullpoängare från mig.
sen igår sov jag hos maria med henne och johanna, snackade om kvällen och det typ någon timme och så.
sen idag har jag varit med joona, maria, albin och johan på björknäs och sen på stan, mycket trevligt!
nu ska jag bara äta sedan börja cykla mot gruvberget för att tälta med massa brönjabarn och sandenbarnet joona. så vi hörs sen!

mot club nordic



anna och julia taggade till club nordic? ohja!
snart beger vi oss mot luleå med massa andra brudar, kommer bli grymt! hoppas ni också får en lika bra kväll som mig, puss

jkfsdhjnk



nu drar jag på bröllop!

I remember when I lost my mind





känner mig rätt så peppad till club nordic nu, peppar musik och hoppar omkring i rummet och sjunger och packar. men först väntar ett brölopp som jag ska på snart. vi hörs!

bröllop & club nordic




detta tar jag på mig till bröllopet. har inte varit på bröllop sen jag var jätte liten. men jag hinner ju bara vara i kyrkan och inte på middagen och det eftersom att jag ska till club nordic ikväll! så vi hörs senare!

great




1. glaaad tjej
2. vilmas bild från ikväll.
hej! kvällen spenderades med fredrika, felicia, anna, ebba, louise, ellen och vilma, vilket bra ös det var med lite kubbspelande, grillning, funnubunny, snurrat och lekt livet. så kvällen var riktigt super!
nu ska jag ta och gå och lägga mig snart, eller kanske kolla något gossip girl avsnitt eller något. och imorgon är det club nordic, taggad ohja!

h&m






bytte lite kläder när jag kom hem. bytte till min nya shortsdress som jag köpte på h&m när jag var i stockholm, hur skön som helst!

dagen har bara varit bra, mycket varmt! kring 35 grader eller mer. poooh!
nu ska jag städa och sånt, imorgon blir det att gå på bröllop och sedan på kvällen club nordic med bästa! hörs sen

Hej! Har varit och firat min kusin nu hela...

Hej! Har varit och firat min kusin nu hela dagen för studenten, så nu sitter jag i bilen påväg hem. Nog den varmaste dagen på två år känns det som, har varit 35 grader, och i boden?! Livet leeeeker


fredag




denna shortsdress/ jumpsuit har jag på mig idag och far mot min kusin nu som tar studenten! hann inte ta med systemkameran så ni fick webbcam bilder. hörs sen pusss!

when you love someone but it goes to waste, could it be worse?



från tältningen igår med fyra snygga tjejer.


hej! igår tältade vi alltså första kvällen på sommarlovet, haha hade däremot på mig min onepiece på natten när vi satt uppe och pratade om allt möjligt, sen glömde jag att ta av den.. så det var som att vakna upp i en bastu bland hundra myror och myggor och spindlar.. men nu har jag iallafall tagit en uppfriskande dusch och är hemma och fixar håret och så. blir sedan att fara iväg mot min kusin som tar studenten idag och fika lite och så. riktgt trevligt att träffa släkten! vi hörs senare!

SOMMARLOOOOV!



ohyeaaah! SOMMARLOV NUUUUU!
har varit på skolan nu på kvällen och sett niornas avslutningsshow, kommer verkligen sakna dom på skolan, inte för att vi var särskilt mycket med dom, men deras skratt och skrik som alltid fanns i korrodoren. det kommer inte finnas nå mer. haha men ni får ha det så bra alla nior! sen har vi tagit avsked av klassen över sommaren. nu börjar sommarlovet med en kväll i tält med mina bästa tjejer, så jag far och tältar till skogs nu, pusss!

Hej! Cyklar mot amelia nu för att fixa oss...

Hej! Cyklar mot amelia nu för att fixa oss till skolavslutningen. Idag efter skolan for jag, felicia och amelia till stan, köpte bara nå småsaker. Sen for vi till felicia och har varit där till nu. Vi hörs sen!


Myser på skolgården med skolan och ger all...

mms_img41624 (MMS)

Myser på skolgården med skolan och ger alla småbarn sommarlov medans vi får det ikväll, älskar vädret iallafall!


sista skoldagen



hihi sött. har ju bara lite brottom nu, felicia for hem nyss så vi cyklar mot henne för att cykla mot skolan snart. så jag hinner inte säga nå mer. puss

23:39

hej! mitt inlägg försvann för att fredrika tröck på någon jävla knapp. hatataa!
men efter skolan for jag iallafall till maria, sen till björknäs och var där med johan, joona, albin, nils, och några fler var också där. sen kom ebba och vilma också! så det var mycket trevligt.
sen nu när jag kom hem så kom fredrika, hanna, amelia och felicia här och det blir att dom sover här ikväll. så nyss har vi duschat och just nu står dom och provar alla mina kläder, sött.


gölligt

summer!



hade lite rabarberpaj mys med maria idag efter skolan, låg och solade och fikade lite. nu är sommaren verkligen här. and i like it!

we love the weather!






marias bilder.


världens bästa klass helt enkelt.
har varit på kvarnängen idag med klassen och har proppat lite milkshake i värmen och spelat kubb och bara mysit på. sedan for vi till skolan och var där en timme sen har for jag till maria som jag är hos nu också.
vi har legat och steeekigt i gräset sen vi kom till henne. och nu ska vi äta lite sedan blir det att fara till björknäs för att träffa lite folk. får se om det blir några som sover hos mig ikväll också, mycket mysigt! men vi hörs senare snyggon!

off we go



nu börjar vi åka mot felicia och är där ett tag, sen mot kvarnängen för att mysa där med klassen, tyvärr verkar det inte gå att mobilblogga för mig så jag bloggar nog inte här något på dagen. hörs sen!

where are you now?






hihi ni får några söta nya söta bilder som vi tog idag, eller?
ikväll var vi iallafall på max och träffade joona där, tog en lyxshake och satt där och snackade. haha och min fråga är bara varför anna flög upp som en raket när stoneface kom bakom henne och skrämde henne.. dagens bästa, har skrattat åt det hela kvällen efter det.
nu ska vi nog ta och gå och lägga oss, skööönt med sovmorgon och sen att vara på kvarnängen på dagen, mycket bra om ni frågar mig!
vi hörs snyggingaaaaar

anna skär & felicia johansson fors



nu har anna kommit också, vi far och möter upp någon nuuu, hörs sen pusss!

far away bye byeeee


nu sitter jag med denna bitch Jelena hihi! Ah vi ska dra ut och möta lite folk kan jag tro så vi hörs senare pusss!

ge mig NUNUNU



denna underbaring har jag bestämmt mig för att jag ska äga innan sommaren är slut annars vet jag inte vad jag tar mig till. klarar inte av min xperia x10 mini pro nå mer.. den verkar inte vara frisk om man säger så.. batteriet laddar ur sig på typ två timmar, den har sand i sig, den kan inte ladda om man inte stänger av den och massa fler saker. så denna sak står högst upp på min önskelista till min födelsedag, oki? bra

love the weather



cool tjej, eller?
asså omg vad varmt det är ute, typ kring 27 grader tror jag. håller på att dö i jeans men jag orkar inte byta, hihi.
har iallafall varit skola idag, rätt så lugnt med städning och så.
sen efter skolan for jag, anna och felicia till mig och tog det bara lugnt, sen var jag och felicia hos felicia någon timme eller nå. och nu sitter jag här och ska snart gå ut med chessie i det fina vädret och dö ett tag.
sen blir det nog att felicia och någon till sover här, för imorgon har vi ju liksom sovmorgon, hur bra är inte det?!?!?!

Är ute och gungar med felicia. Okej detta ...

mms_img58465 (MMS)

Är ute och gungar med felicia. Okej detta inlägg skulle ha kommit för en timme sen..


Är ute och gungar med felicia yäää

mms_img58465 (MMS)

Är ute och gungar med felicia yäää


you know I need you



why so normal?
är rätt så glad idag för nu är det bara en vecka kvar tills jag blir fjorton också, hur bra är inte det? och sen är det ju massa mer saker som jag är glad för, men det ser ni ju några inlägg ner.
nu tar jag och börjar cykla till skolan med felicia, anna och maria, kanske ska till felicia efter skolan eller något, får se hur det blir, hörs iallafall sen! puss

conversegirl




tog på mig min nya converse tröja idag, och till tar jag min lilla vita converse väska som ni ser på den andra bilden. och sen converse skor, så jag känner mig som en liten converse tjej idag. lite nördigt men jag känner för det, haha!

med detta säger jag godnatt




myser med min beestis. och med denna snygga gorilla eller vad det nu är så säger jag godnatt och försöker sova, vilket jag tror inte kommer gå så bra eftersom att vi vände lite på dygnet inatt, men försöka går ju alltid!

Victoria Törnegren & Kenza Zouiten




kan ta och avslöja att jag skulle kunna dö för deras utseende och så är det bara.

-



It's so good what we got
you and me, we laugh a lot
we're just friends, simple as that
I don't want it to end but i'm fallin' in love
with the best friend I got


det där kanske inte handlar om mitt liv, men texten var ändå riktigt bra!

I'm not so shy as you think




två fula bilder från min systemis som jag tog nyss, är väl på rätt så bra humör. bara att det är skola imorgon, men uppmuntrar mig själv med att det bara är tre dagar kvar till sommarlov!

skönt att du är borta ett tag



byebye winter.. helloooo summer!

jag älskar det


• det är tre dagar var till sommarlov, hur bra är inte det?!?!
• club nordic är om 5 dagar (om man inte räknar med idag)
• jag fyller år om åtta dagar.
• jag ska på brölopp på lördag
• sommaren har äntligen kommit till boden!
• jag känner på mig att den här sommaren kommer bli en av dom bästa!
• jag är lite brun
• jag vill ha en iPhone 4 och innan sommaren är slut ska jag ha en!
• nu kommer jag inte på nå mer, lalalala

där fick ni lite positiva punkter från mig, är hur glad som helst idag känns det som!

bättre att gå vilse än att inte gå alls



orkar inte vara normal, har inte orkat ta bilder med min systemkamera på tio år känns det som, men jag ska bättra mig.
gjorde en mobilbloggning men den verkar inte ha kommit upp :(
idag har jag iallafall varit med felicia, johan och joona vid smörblomman och chillat som vanligt, eller? mycket trevlig dag har det varit iallafall och nu känns det faktiskt som sommarlov, men icke sa nicke, skola imorgon. men det är bara tre dagar kvar sen är det sommarloooov, me gusta!

Cyklar hemåt efter en bra dag med felicia,...

mms_img27782 (MMS)

Cyklar hemåt efter en bra dag med felicia, johan och joona. Jag älskar vädreeeet. Hörs senare!


I want you



nu tar jag och cyklar mot felicia för att sedan cykla in mot stan för att vara med joona och kanske johan, vädret är mycket bra så det går att ha shorts och allt, tycker själv att det är lite kallt jämfört med turkiet, men jag ska då inte klaga! vi hörs sen snyggingar!

duzfjgzksdjl



bara för att mina händer och tummar är cp.
idag tänkte jag och felicia vara med några, men nu bajsar det sig och allt, så det kanske inte blir. vi får se, men jag ska iallafall vara med felicia idag, hörs sen!

duktigt

klockan är snart halv fyra och vi tänkte sova för en timme sen, hur har det gått med den saken? inte nå vidare. men nu ska vi försöka sova iallafall, hörs på morgonen! jag vet att ni ville ha det här inlägget, mycket intressant var det också. pusss

02:19



skulle ladda upp en större bild, men det tar så länge så ni får en liten. denna film såg vi ikväll, men kunde inte se slutet, hahhaa dukrtigt att filmen blev på spanska efter halva filmen.. sååå vackert asså, fattade väldigt mycket också. nu ska vi nog ta och sova eller nå, hörs imorgon eller idag på morgon kanske man säger eller nå!

nationaldag



nu tar vi och slår på en film, hörs imorgon, puss!

23:28



haha varför har jag så normala kompisar, ja det undrar jag också..
idag har jag varit med moa och louise och kollat lite fotboll och sen varit på max och sen kom joona, moa och louise hit.
sen ikväll har vi varit på torpgärdan med johan och joona och fredrika och snackat och sånt, mycket trevligt! fredrika, moa och louise sover här ikväll också, så det blir att mysa med dom och se någon film och så. vi hörs sen!

5 juni



är med dessa personer nu, blir att fara mot torpgärdan nu och spela lite fotboll med johan också, hörs sen!

sanningar om mig

TIDSINSTÄLLT FRÅN TURKIET, FAST NU VET JAG INTE NÄR DET KOMMER UPP. TIDSINSTÄLLNINGEN HAR DAMP JUST NU. SÅ DET KANSKE KOMMER UPP DEN 5:E ELLER NÅGOT.
- jag har en plast tand, eftersom att jag sprang in i en studsmatta när jag var sju år, och ska nog få operera båda mina framtänder till nya med skruvar i, när jag blir 18.
- jag älskar diva butiken, jag köper nästan alltid något plagg av cheap monday eller liknande
- jag är singel
- jag går i golf och har golfat sen jag var 2 år, men har inte sängt mitt handicap.
- jag har aldrig färgat eller slingat eller tonat mitt hår
- min pappa dog i cancer för fyra år sedan.
- när jag var liten hade jag en egen cross och hoppade omkring några mil, då var man modig iallafall.
- jag vågar knappt vara själv hemma, men om jag skulle bott i en storstad mitt i stan så skulle det inte vara några problem!
- jag älskar att shoppa!
- jag försöker få magrutor
- jag packar alltid för mycket saker när jag bara ska vara borta en dag?
- jag älskar välling!
- jag hatar när folk ljuger
- jag älskar min familj
- jag har aldrig brutit något, (förutom min tand) bara fått ur led min armbåge när jag var 5
- jag hatar när man ska blogga och man vet inte vad man ska skriva
- jag mår bäst när jag är i storstäder med massa folk!
- jag gillar att åka slalom och ett måste enligt mig är att ha snygga skid kläder! (asså jag menar att jag måste ha det, jag bryr mig inte om mina kompisar inte har det!)
- jag är besatt av christian beadles!
- när jag pratar i telefon så går jag alltid omkring och pratar
- endel tycker att jag äter snabbt
- jag sover alltid med sockar, (jag tar ju nya som är rena!)
- jag älskar att sticka ut och jogga då man är arg och får släppa ut allt.
- min mobil är mitt liv och jag tar med mig den vart jag än går
- jag saknar två personer just nu!
- jag har två syskon som är världens bästa
- jag är faster åt min brors barn
- jag älskar att ha bra statistik på bloggen
- jag älskar lösnaglar, och hade kunnat ha det helatiden, men gärna sånna som man gör med gele som sitter fast länge!
- jag vill färga mitt hår, men vågar inte!
- jag vill ha en vattenskoter
- jag kan vindsurfa
- jag älskar våren då det är bra väder!
- jag bor i ett ganska stort hus med 900 kvadrat, vet inte om det är stort, men kanske?
- jag har axelproblem
- jag har världens bästa släkt
- jag älskar adidas märket, och har 7 adidas koftor
- jag har alltid två vita linnen om jag ska ha vita linnen
- jag har 22 vita linnen, haha desperat som räknar dom
- när jag köper kläder, köper jag oftast flera saker av varje
- jag har spelat handboll i sammanlagt i fyra år men slutat nu.
- jag är allergisk mot katter och hästar
- jag har bott i samma hus hela mitt liv

HAHAHA ett tidsinställt inlägg som jag skrev hemma i sverige för någon månad sedan som jag hittade nu. men nu fick ni iallafall lite fakta om mig!


converse - all star




bra webcam bilder min gamla dator tar, jao.

denna tröja har jag på mig idag, en ny från turkiet, så mysig såå.
idag ska jag fara hem till boden, och ska nog vara med louise, fredrika och moa, längesedan jag träffade dom! så det blir kanske att gå och bowla eller liknande, vi hörs sen!

when I see you, I have to smile



bara för att jag inte kan le normalt idag.. antingen blir det nå happy leénde med tänderna eller så blir det nå annat, så ni fick en lagomt normal bild, eller? ;)


nu har vi iallafall varit runt och yrat i hela kalix och träffat lite släktingar och sånt, var också till mormors gravplats som ni såg, saknar henne så det gör ont ibland!
nu ska jag nog ta och planera lite om imorgon, blir att fara hem och vara med några tror jag. hörs imorgon puss!

Var precis på mormors grav, saknar henne s...

mms_img20629 (MMS)

Var precis på mormors grav, saknar henne så sjukt mycket så det finns inte ord till det! Jag älskar dig


Ute med chessie i världens blåst, håller j...

mms_img65330 (MMS)

Ute med chessie i världens blåst, håller ju på att blåsa bort!


candy



hej! har inte orkat mobil blogga nå idag, men har ju varit på ikea och sånt, sen ser ni ju på bilden ovan vart jag har varit också, hehe tjockt..
nu ska jag gå och äta och är fortfarande här hos morfar, hörs sen!

mot ikea



nu drar jag till ikea, sen kommer jag tillbaka hit till morfar och sover här en natt till, jag mobilbloggar nog senare, puss!

hos morfar



trött och nyvaken tjej, drog på mig min mysis direkt när jag vaknade, asså det är nog den bästa uppfinning som finns!
glömde ta bort sminket igår när vi kom hit till morfar vid halv tolv, så nu ser jag ut som en panda. sött, eller?
idag ska vi nog fara på ikea och sånt, så jag kanske gör någon mobilbloggning eller något, hörs sen puss!

you're the only one I want



bara för att jag ser ut som ett mongo idag, haha.


hej! har varit på björknäsvallen med maria, linn, johan, joona, albin och emil idag, sen på max och käkade lite lyxshake, sen till smörblomman och snacka och ta det luuugnt, dock inte när man snurrar. man gick inte så bra efter det, haha.
nu ska jag ta och packa lite, sedan ska vi fara mot morfar som bor utanför kalix. blir där hela helgen men jag tar med mig datorn. så jag bloggar mer sen, pusss!

you're perfect



stökigt rum, men så blir det när man packar upp och allt. nu ska jag börja cykla mot maria för att sedan cykla till björknäs och spela lite fotboll med några, hörs sen!

små saker




det är typ vad vi har gjort på kvällarna i turkiet, fått höra historier om när man var liten och var i turkiet första gången osv. och läst gamla konversationer miljontals gånger innan man somnade, underbart!

hej! helt sjukt att jag vaknade nu, i turkiet brukade vi ju vakna senare tillochmed?! men det går helt enkelt inte att somna om.
idag får jag se vad jag hittar på, kanske far och spelar fotboll på björknes med några.
nu hade jag tänkt kolla igenom alla blogginlägg på blogglovin med 625 nya inlägg.. thug life.
men jag tror jag läser bloggarna enskilda istället, lät som en bättre idé!

sleeep

nu tar jag och går och lägger mig och sover, trött efter att ha suttit på planet och sånt idag, så jag säger godnatt på er bästa! sen kan jag inte se min statistk heller?! panik.. hörs imorgon!

turkiet, alanya - konakli









där fick ni lite bilder från turkiet, tänkte så jag inte får någon kommentar att jag är dålig som inte lägger upp bilder från turkiet. men här fick ni iallafall några från systemkameran, sen har jag ju massa bilder från andra kameran också, men jag måste först hitta någon kabel som passar.

answer



Kajsa om what is love? turkey is love:
Supersnygga brillor! Ska själv till turkiet nästa vecka så undrar vad de kostade? :)

Tacksam för svar!


svar: tack så mycket! du ser ju några fler brillor som jag också köpte där borta, mycket bra att köpa där borta, prisvärt och dom är ju bra också. dom kostar ungefär 80 svenska kronor, alltså 20 lira. men vi prutade ju, så det är värt att pruta på sånna saker!
vad roligt att du ska dit också, hoppas du får en riktigt bra resa, fast jag inte känner dig!

home sweet home



HEMMMA! tyvärr.. hade velat vara där en vecka till och bli lite brun, men icke sa nicke. blev inte så brun som jag ville, men aja jag har haft en grymt bra vecka iallafall!
sen hade jag tänkt svara på en kommentar jag fick med en bild eller något, tycker själv att det inte är så roligt att få svar utan någon bild eller nå. så du får hålla ut några minuter eller något du som frågade! nu ska jag ta och fixa lite, ta lite bilder till svaret på kommentaren och sen packa upp eller något liknande. hörs sen!

RSS 2.0