I WILL FIX YOU


hej, har inte bloggat något idag men jag lovar att det blir bättre när jag kommer hem imorgon eller på tisdag. Har iallafall haft ännu en bra dag med mina två fina vänner, åkt massa ring/kneeboard eller vad man nu ska kalla den, ni ser det på bilden ovanför när jag och frida åker. Men man åker iallafall två stycken bakom båten och ligger på mage på den, hur kul som helst! Nu har vi precis sett en skräck film och vi får se om det blir en till, hörs imorgon!

I WANT YOU TO LOVE ME



har inte bloggat något idag, men internet har varit så segt och sen har jag inte heller haft tid. Har iallafall väldigt trevligt här i stugan med mina två tremänningar, hihi. Dock blivit riktigt irriterad den senaste timmen över att ha cyklat en mil till OK för att köpa godis och hyra film, och sedan upptäcker man att dom har stängt för tio minuter sen.. Blev riktigt glad efter det, eller?
Nu ska vi fara och cykla till udden och ta ett kvällsdopp och sedan se en film och så. Hörs imorgon!

THIS IS MY MOMENT



Nu har frida också kommit, dock är dom inne i stugan nu. Har varit en bra dag här, badat med kläderna, sett filmen bröderna karlsson, badat och bastat, och lite till. Nu blir det grillat och sedan basta och bada lite till, hörs senare puss!

I CAN'T BELIEVE IT'S TRUE. NO MATTER WHAT YOU DO



är i stugan nu och det blir att se en film och så. Senare kommer ju frida också, riktigt trevligt. Hörs senare!

I NEED YOU



jag smälter ännu en gång ♥

nu håller jag på och packar och pratar med joona på skype, försöker hålla ögonen öppna och prata normalt. Hörs senare när jag kommit till stugan, puss

GIVE ME EVERYTHING


två bilder från sommaren 2010
pratar med några på skype nu, blir nog att sova snart och gå upp tidigt imorgon för då far jag och linnea till stugan och sedan kommer frida dit också, så helgen kommer att tillbringas med dom två bästa. Hörs imorgon!

LÄNGTAR EFTER NÅGON SOM KAN RÄDDA MIG


dagen har spenderats med med massa bra folk, först med linnea, olivia och sara. Badade det mesta av tiden och sen fotade lite, sedan var jag bara med linnea och myste på.
Sedan nu har jag nyss kommit hem från en bra kväll med felicia, maria, joona, kalle och anton. For ut och åkte inlines med felicia, och sedan träffade vi på folket, så vi åkte runt med inlines genom hela boden. Mindre vackret..
så dagen har varit mycket bra och bilder får ni senare när jag hittat sladden, hihi.

YOU DON'T WANNA HURT ME BABY



kom hem från maria för någon timme sedan och har duschat och fixat håret och det nu. Snart kommer linnea hit och sedan blir det att cykla mot sävast och vara med olivia och sara och fota och umgås, hoppas ni får en bra dag!

BRA JOBBAT



så här såg marias mobil ut igår kväll.. Vi är ju så duktiga att hålla i en mobil, skulle ge den till Maria men hon var inte redo så då sprack hela skärmen, tror inte vi ska hantera sådana fina prylar, undrar när min iPhone kommer gå sönder.. hoppas på aldrig iallafall!

LITE NYTT



ni kanske har sett lite förändring här på bloggen, (om ni inte ser det, klicka F5) vad tycks? Tacka fina elin som har lagt ner tid för detta, väldigt nöjd är jag iallafall! du får en stooooor länk HÄR!! grym du är på sånt här tjejen, och bilden här ovanför är också en hon har gjort. Duktig tjej!

SEND THE HEARTS ALL OVER THE WORLD




har myst på björknäs och smörblomman och lite överallt med en hel drös trevligt folk.
Så nu är jag hos maria och det blir att sova här, och upp rätt tidigt imorgon och sedan börja trampa mot sävast för att umgås med tre fina brudar. Vi hörs imorgon snyggingar!

YOU MAKE ME FALL IN LOVE



nu sticker vi mot björknäs och träffar folk, pusss!

JAG TÄNKER PÅ DIG


kom nyss till Maria, och försöker samla ihop ett gäng för lite grillning eller något liknande, får se hur det blir. Hörs senare people!

MOBILBLOGGAR

Hej, sitter i bilen på väg mot Maria nu. Har varit på golfbanan hela dagen, nu blir det att vara med Maria hela kvällen och sova här, så vi hörs senare!

DET FINNS INGENTING VI INTE KAN FÖR VI HAR VARANN

Kör på ett snabbt mobil inlägg här. Är på väg mot sävast nu från Luleå, hittade mig lite saker iallafall. Dock väldigt urplockat vilket gjorde mig på lite surare humör, hehe. Och nu är jag alltså på väg till sävast för att träffa dom bästa och sen är Amanda där från Skellefteå, så det kommer bli en mycket trevlig kväll vet jag. Så vi hörs imorgon eller ett mobil inlägg till ikväll, vi får se. Puss

HE WAS MINE




Nu har jag fixat mig klart och är redo för att åka och shoppa i luleå. Blir att träffa min saknade vän Amelia där också, har inte träffat henne på väldigt länge!

MIN HJÄRTIS



massa kärlek till dig hjärtis ♥
nu har jag precis duschat och ska börja fixa till mig nu. Blir att fara till luleå med Emma och shoppa lite, känns som att mina kläder börjar bli för tråkiga och det känns som att alla mina cheap monday jeans bara försvinner? har typ fem par nu, och jag hittar inte mina andra fem par?! jaja inte intressant jag vet.. Så det blir iallafall att fara till luleå. Sedan på kvällen blir det middag hos min kära bror, väldigt trevligt! så det kanske inte blir så mycket bloggning men det får ni leva med, puss

VARFÖR PUSSA PÅ ALLA SKYLTAR?





haha, jag vet.. vi är lite knäppa ibland, det går väl i släkten antar jag..

I can count on you




två bilder från dagen med min undebara vän Linnea. Igår var vi alltså hos linnea och såg film med tre andra också, väldigt trevligt!
Nu har jag precis sett filmen paul med emma, haha så sjuk film men ändå riktigt bra. Nu ska jag nog ta och försöka sova och sedan blir det full rulle imorgon, så ni får nog några inlägg om jag hinner med det, puss!

måndag



hej, efter att jag kom in från promenaden med chessie och min fina syster bytte jag om kläder snabbt och började trampa iväg mot tg skolan och mötte upp Maria, så var där och hängde med henne ett tag och pratade om livet, hihi.
Men nu ska jag och Emma se en film, paul heter den. Hörs senare!

varför gör du så här?



saknar mina kära vänner + några fler!

hej på er, nu är jag hemma och tar det bara lugnt, har nyss plockat lite hallon med syster ute på gården. Så nu blir det hallonpaj, gott om ni frågar mig. Men nu ska jag ta en sväng ut med hunden, hörs senare!

Från mobilen

Sitter i bilen just nu med Linnea och familjen. Blir att tillbringa dagen i stugan pch mysa på. Blir säkert att åka ring och så, vi hörs senare!

for as long as I've got you, I'll be allright.



Nu kom jag precis hem, men sticker direkt iväg mot min fina vän Linnea med helt ofixat hår, hörs!

it's nice to be wanted



lite dagens outfit eller något liknande, tröjan är från h&m och shortsen är från new york i någon butik.

visste ni att..


- jag är ganska blyg när jag träffar folk för första gången
- jag älskar sommaren, svårt att gissa va?
- jag är nervös över att börja åttan
- jag är mörkrädd, och vågar knappt vara ensam hemma
- jag är inte alls bra på det här men försöker komma på fler saker..
- våran hund chessie har vi döpt efter att när jag var liten spelade jag och pappa alltid shack, då kom pappa på att hon skulle heta shack på engelska, sen la vi till ie som uttalas med bara i, så då blev det chessie som är den bästa som finns.
- jag klarar inte att titta mig själv i spegeln när jag är ofixad, inte en vacker syn..
- det värsta som finns är att vara magsjuk tror jag
- jag vill vara vältränad
- jag saknar simningen nå enormt mycket
- min kondis är inte den bästa nu över sommaren, hehe
- jag älskar att sjunga men är usel på det..
- på radion nu i bilen är det låten kärlekens tunga, vilket jag tycker nöts ut allt för mycket av rix fm..
- jag är modell kan man säga, för stockholmsgruppen.
- batteriet på denna dator är uselt just nu, och laddaren glappar, så jag slutar nu och skriver kanske mer saker senare, hihi.

I remeber the first time when i saw you


hej, hoppas att Linneas fina inlägg kom upp här. Men har iallafall jobbat här hos morfar hela dagen med att trava ved och så, inte det roligaste men ska man ha pengar så får man ta det som erbjuds!
Blir iallafall att börja rulla hemåt snart och sedan att vara med Linnea och så, så vi hörs nog när jag sitter i bilen!

linnea hääär!




en gammal bild sen i vintras!
pratar i tefefon med julia just nu, hon bad mig skriva ett inlägg så då får väll jag ta och göra det. och så ni vet är hon hos sin morfar i kalix och tjänar lite pengar haha. blir kanske att vara med henne senare då hon kommit hem!


jag svimmar så härlig du är





jag tror jag dör en gnutta snart, du är underbar ♥

statistiks rekord



hur tycker ni detta ser ut? själv tycker jag det ser underbart ut, ni är så grymma!
kom ihåg att också fråga frågor på blogresponse, ska fixa det så det är i sidomenyn men jag har inte tid just nu, klicka här så kommer ni till den!

Hiding the tears in my eyes








går väääldigt söligt att ladda upp bilder så ni får inga mer för idag tror jag, försöker bara förstå hur statistiken kan ha höjts så mycket, någon som är ny och kikar in min blogg kanske? kommentera gärna om ni har tid, puss

I would say I'm sorry






lite bilder från dagen, fler kommer nog senare. Nu har jag precis fått massage och min rygg är betydligt bättre! statistiken fortsätter att öka vilket jag är väldigt glad över, puss

try to understand it


ååh vad glad man blir när man loggar in på bloggen, statistiken är nästan dubbelt så bra än vad den brukar, vad beror detta på? någon som har skrivit om min blogg eller något? hursomhelst blir jag iallafall på bättre humör!
Det blev ingen golftävling för min del, orkar inte förklara varför men min kropp är helt slut och jag klarade inte att hålla i klubban idag efter mina wakeboard åkningar igår, så jag fick avstå det vilket gjorde mig på väldigt ledset och surt humör..
Så nu är jag hos morfar och har varit här hela dagen, fotat rätt så mycket och tjänat lite pengar har jag också hunnit med.

mina tankar går till vårat grannland Norge till dom döda och drabbade med anhöriga.

emilia häggbom

kika in på den här bloggen som jag gästbloggar på medans hon är borta, puss

wakeboard





precis hemkommen efter en underbar dag i min farbrors stuga med sol och väldigt varmt.
Fick också prova för första gången att åka wakeboard, tror aldrig jag har gjort något roligare! Ibörjan låg jag mest bara i vattnet, men sen stod jag upp och åkte i världens fart efter båten på brädan, något jag tipsar starkt om!
Dock fick man väldigt ont i underarmarna efter ca 25 minuters åkande, så nu har jag träningsvärk så det smäller om det. Och imorgon är det ju golftävling och jag kan knappt greppa klubban pga av mina träningsvärk.. Så vi får se hur det går! alltså kommer jag gå fem timmar i streck på banan imorgon, så då kan ni ju räkna ut själva att bloggen kommer vara lite off, men det gör nog inget. Hörs imorgon kväll!

fredag



hihi så söta.
nu far jag till kallaxön, hörs sen!

Go ahead, forgive me



blir inge luleå idag, utan istället far vi tidigare till min farbrors stuga, kommer bli en mycket bra dag känner jag på mig. Så det blir inte så mycket bloggning här, eller kanske något mobilinlägg, vi får se

fråga på

http://www.blogresponse.com/juliaengstrom

diego boneta




blev kär. hans leende gör så man smälter, ögongodis ♥

I don't wanna wait for you



filmen var bättre än vad jag kom ihåg, men ettan är fortfarande bättre. Nu pratar jag med en söt i telefon och ska snart gå och försöka sova, vi hörs imorgon!

00:05



slår på denna film som jag redan har sett och kommer ihåg att den var usel, men minns knappt vad den handlade om, hehe.

visst finns det dagar då det kan göra ont


saknar dessa två!
sitter just nu och laddar ner american pie filmerna, men det verkar ju ta en evighet så jag får se om jag orkar ha tålamod till att vänta, annars tror jag att jag tar och lägger mig snart och försöker vakna lite tidigare imorgon så kanske jag hinner med en jogging tur eller något, får se. Pusss

I don't need anybody in my life who doesn't wanna be there



kom in från en promenad med hunden min, har saknat henne när jag var i finland! Nu tänkte jag ta och ladda ner någon härlig film och mysa på resten av kvällen. Imorgon blir det alltså att fara till luleå och tömma börschen litegrann iallafall, mitt mål blir divA. Känner att jag behöver lite mer cheap monday kläder.. Vi hörs nog senare!

du är het




tidsfördriv



SENASTE:
Dryck: vatten
Telefonsamtalet: syster
SMS: Marcus
Sång du lyssnade på: utan dina andetag -
Kent
Gången du grät: förra veckan typ?

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej
Har någon varit otrogen mot dig: nej
Varit kär: Ja
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: nej
Varit så trött att du somnat sittandes: många gånger, haha

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Vit
färg 2: orange
färg 3: gul/turkos

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: tror det, haha :)
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrattat så att du har börjat gråta: vem har inte? haha
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja, tror det
Fått reda på att någon har pratat om dig: jo
Kysst en kompis av samma kön: pussat!

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: vet inte
Hur många barn vill du ha: 2 typ :)
Har du några husdjur: ja, en hund :)
Vill du ändra ditt namn: tycker jag passar som en julia, men tycker inte om det, haha.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: umgicks med mina underbara vänner!
Vilken tid vaknade du idag: halv tolv
Vad gjorde du igår runt midnatt: pratade med tre på skype
Någonting som du längtar till: LK, och massa annat!
Senaste gången du träffade din pappa: fyra år sedan.
En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: att pappa kom tillbaka, inte ha så mycket sjukdomar i våran familj, inte förkylning och sånt..
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: ja
Vad gör dig irriterad just nu: Att min garderob ser ut som en bomb inuti
Vad är ditt namn: Julia Maria Engström
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: tvilling
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: Fria Emilia
Gymnasie: -
Högskola: -
Hårfärg: blond typ
Långt eller kort: rätt så långt.
Längd: 168 typ
Vad gillar du gällande dig själv: ingenaning
Piercings: öronen
Tatueringar: ingeeen
Höger eller vänster: höger


DIN FÖRSTA:
Operation: armbågen, fast ingen operation men a!
Piercing: öronen om det räknas?
Tatuering: har ingen
Bästa vän: min första var väl jonna-lisa tror jag, eller Maria.
Sporten du spelade: golf när jag var två år!
Husdjur: Hund
Vaccination du minns: tror ni jag minns det?

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: ingenting!
Är du på väg att: se någon film tror jag
Lyssnar du på:
Angus & Julia Stone – Big Jet Plane - radio edit
Väntar du på: att mitt rum ska städa sig själv

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: jo
Vill du gifta dig: ja!


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon :)
Kramar eller pussar: Både och!
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: båda!
Snygg mage eller snygga armar: mage tror jag!
Tatueringar eller piercingar: inget av det helst, men tatuering!
Känslig eller inte: känslig men inte så mycket, haha
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: tveksam?

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: jo
Tappat glasögon eller linser: har inte det
Haft sex på första dejten: Haha nej
Krossat någons hjärta: ja
Har du blivit arresterad: alltid, eller nej.
Dissat någon: haha jo
Gillat din killkompis (mer än som vän): nja

TROR DU PÅ:
Dig själv: oftast
Mirakel: nja
Kärlek vid första ögonkastet: jodå!
Himlen: tror väl det
Tomten: självklart
Änglar: nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: säkert!
Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner och mobilen typ, haha
Vad vet inte så många om dig: vet inte

detta gör jag en kväll som denna, haha

all good things come to an end


hej, for till stugan och några bekanta följde med dit också. Dock hann jag inte träffa Anna men det får bli en annan dag, och luleå blir det nog imorgon en stund med min syster. Just nu håller jag på och kollar på tapeter som jag ska ha i mitt rum i stugan, har fallit för en new york tapet som jag ska ha på ena väggen och sen vitt det andra.

If you're lucky enough to be different don't ever change



nu far jag till stugan och träffar min fina vän anna som jag inte har träffat på ett tag. Sedan får vi se om det blir att fara till luleå på eftermiddagen eftersom att det är så mycket sommarrea och dom stänger ju kring 7, så vi hörs!

i just came to say hello



haha bra bild.. men har iallafall klippt av mina svarta cheap monday jeans och gjort till shorts, nu har jag äntligen lite mer användning för dom!

frukt musli




adventure key




pratar med tre på skype, intressant va?


jag är kär











i resten av ditt liv



känns som att jag fått en inspiration från ingenstans om hur jag vill att min blogg ska se ut, men själv känner jag mig usel på det eftersom att det var länge sen jag fixade det själv, har ju haft mina fina vänner som gjort det åt mig förut, hihi. Men tänkte försöka ta tag i det och prova mig fram!

life is'nt that simple, and you know it



min fina vän!
drog somsagt ut och cyklade med maria ett tag, fastnade som vanligt på vårat ställe vi alltid stannar på nu för tiden. Sedan cyklade jag hemåt och nu blir det att se någon film eller något. Imorgon blir det fullt upp så vi får se hur mycket bloggning det blir, pusss

i dropped a tear in the ocean, and whenever they find it I'll stop loving you. Only then





detta är vad min dag har bestått av, och sen att vara på golfbanan halva dagen också, gick nio hål med tre söta.
Men nu ska jag ta och cykla iväg mot Maria och cykla runt lite här och där, hörs sen!

ps. märkte att hela rubriken inte syntes.. men det stod iallafall "i dropped a tear in the ocean, and whenever they find it I'll stop loving you. Only then"

Myser på alder med Maria

img_5892 (MMS)

Myser på alder med Maria


där ute finns en värld



så här känner jag mig idag, rätt så glad och har fått sova ut litegrann. Nu blir det att fara på golfträning om en timme, och sedan gå ut på golfbanan några hål med två snygga, och sedan alder efter det, låter perfekt enligt mig!

I'm done



kvällen har bestått av att badat och sedan åkt båt runt i cirklar i älven. Har haft en underbar kväll med två av mina fina vänner. Har massvis med bilder från kvällen men det får ni se någon annan gång. Nu är jag iallafall hos Fredrika och det blir att jag sover här, hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag har haft!

blogresponse


har fixat blogresponse nu, ska fixa in den i menyn senare. tills vidare kan ni klicka här och fråga något!

fredrika & ellen


satan så het vän jag har!
nu har jag precis kommit till fredrika och är här med ellen och fredrika, har inte träffat dom på ett tag så det är trevligt, blir att jag sover här ikväll också, så bloggen kommer vara lite off ikväll men det får ni leva med, puss

I sverige nu

img_3750 (MMS)

I sverige nu


en bit kvar

img_8254 (MMS)

en bit kvar


Ett tips: tappa inte en bok i en pool, vil...

img_1707 (MMS)

Ett tips: tappa inte en bok i en pool, vilket jag gjorde i Turkiet. väger mer än den gjorde förut om man säger så


nu har vi precis lämnat av min bror och tå...

img_2279 (MMS)

nu har vi precis lämnat av min bror och tågfantasten min brorsson på tågstationen. Haha så glad han var idag över att dom ska få åka ett finskt tåg.  Nu sitter jag i bilen på väg hemåt. kändes lite jobbigt att kliva upp men det är ju bara att sova i bilen. Men vi hörs när jag kommit till Sverige, puss


Här är stället vart jag och mina två sysko...

img_7173 (MMS)

Här är stället vart jag och mina två syskon och min brorson har tillbringat dagen, mycket trevligt!


Hej, är på särkänniemi nu, åker karuseller...

img_8946 (MMS)

Hej, är på särkänniemi nu, åker karuseller så det sprutar om det. Nu är det så varmt så nu ska vi åka stockarna som är som flumeride på liseberg. Hörs senare!


Hej! Dagen har bestått av att gå nio hål p...

img_6353 (MMS)

Hej! Dagen har bestått av att gå nio hål på golfbanan, det gick faktiskt bättre än jag trodde. Sen har vi bastat och badat i sjön, gissa vad jag tog på mig efteråt? Svårt att gissa va, haha min älskling onepiecen. Imorgon ska vi fara på särkeniemi som är ganska likt gröna lund, var där förra året också. Så det ska bli roligt, men vi hörs!


Hej, nu far jag till golfbanan här i Finla...

img_7424 (MMS)

Hej, nu far jag till golfbanan här i Finland och går 9 eller 18 hål, haha bilden får ni ursäkta för men jag visste inte vad jag skulle ta för bild..  Igår var jag och syster emma och joggade en rätt så lång tur med lite styrketräning efteråt. Så mina ben är helt döda och har träningsvärk, skönt.. Men vi hörs senare!


Hej på er! har inte tagit så mycket bilder...

img_3469 (MMS)

Hej på er! har inte tagit så mycket bilder här i Finland så ni får en bild från Boden alive. Sen har jag också sett att jag har fått några kommentarer som ni har frågat frågor på. Kan svara på en iallafall om hur jag mobilbloggar: gå och sök på google "mobilblogga på blogg.se" så kommer det en länk där all info står om hur man ska göra, sedan är det bara att skicka ett mms till det nummret så kommer det upp på din blogg, hoppas du förstår!  Sen ett till svar till en fråga: "sminkar du dig varje dag? vad använder du för smink?" Ja i princip varje dag, iallafall när jag är bland folk, haha. Och det finns ett inlägg här någonstans på bloggen om vad jag använder för smink, men det kan jag fixa när jag kommer hem. Det mesta jag använder är Mary kay och lite andra produkter. Men jag kan svara på mer frågor när jag kommer hem. Kul att ni frågar iallafall!  Nu regnar det här så vi sitter mest inne och spelar kort och läser bok, ändå trevligt att vara här! Men vi hörs, puss


finlandiaa

hej på er, fick låna en dator här i finland. Just nu är vi hos en familj och har precis ätit lite middag och så. Har det underbart i detta land, med massa bastu badande och badande i vattnet, dock är inte vädret lika bra som förra året då vi var här, men det är ändå roligt att vara här! men vi hörs någon dag, puss

älskade pappa




vill bara ha dig här hos mig, bara få höra din röst. Bara en enda gång, fyra år sedan jag träffade dig senast. Minns så väl dom sista veckorna vi var med dig på sjukhuset, minns allt så väl. Jag vet att du har det bra, du är på en bättre plats nu, slippa kämpa emot cancern. Jag vet att du vakar över mig, jag älskar dig ♥

Hej, tänkte bara säga att  jag lever, haha...

img_9759 (MMS)

Hej, tänkte bara säga att  jag lever, haha. Men det kostar rätt så mycket att blogga, så det blir inte så mycket av det. Men statistiken verkar ändå hålla rätt så bra iallafall, nu ska vi bada rökbastu som inte är samma som vanlig bastu, men vi hörs kanske någon annan dag, vi får se. Hoppas alla har det bra där hemma, puss!


gammla headers


julissss






nu kanske ni fattar varför jag inte gör headers själv? ja ni ser ju här uppe att jag är usel på det. och inte vackra bilder heller, haha.. Och nu skulle jag vela ha en ny igen, känner för att ha lite mer somrigt, någon som vill? hör av er!

Nu flyger jag iväg mot Finland med världen...

img_2712 (MMS)

Nu flyger jag iväg mot Finland med världens mini plan, hörs om en vecka!


dagens outfit: Cheap monday t-shirt - divA...

img_9826 (MMS)

dagens outfit: Cheap monday t-shirt - divA Dr.denim jeans - mind the bag Kofta - sisters  Det är vad jag tar på mig idag, intressant va? Verkligen..


When you love someone but it goes to waste, it could be worst?



bara för att jag saknar min fina vän ♥

Nu har jag precis duschat och ska gå och fixa håret, sedan packa allt klart och sen börja fara mot arlanda och möta upp emma & gustav. Så nu har jag inte hunnit göra några tidsinställda inlägg eller något, men vi får se hur det blir. Kanske gör något mobilinlägg fast det kostar som tusan, men vi får helt enkelt se!

mycket bil-åkande



hej på er, nu sitter jag i bilen (haha ovanligt va?) på väg mot upplandsväsby för att sova där inatt. Dagen har iallafall varit bra i uppasla med några från släkten och så, mormors syster som är så lik mormor så det nästan är skrämmande, så man känner igen sin egna mormor när man hör henne prata och skratta, så gulligt!
och imorgon blir det att bege sig mot arlanda och träffa syster där och sedan flyga till finland för att sedan spendera en vecka i finland i Arvid och Emmas morbrors stuga. så det ska bli väldigt mysigt och att sen få koppla av utan mobiler och dator och att inte tänka på blogging ett tag. Jag måste säga det att det är rätt krävande att ha en blogg ibland, man försöker helatiden hålla statistiken uppe och det.
men vi hörs senare!

Hej, har varit inne i Hedemoras lilla stad...

img_5439 (MMS)

Hej, har varit inne i Hedemoras lilla stad och  kollade runt. Fick med mig en volumemaster så nu känner jag mig som mig själv i håret, haha. Ni blir det att äta lite sedan att fara till Uppsala till några släktingar, så det blir inte så mycket bloggning idag men det får ni leva med. Pusss


I denna söta lilla stuga tillbringar vi na...

img_4533 (MMS)

I denna söta lilla stuga tillbringar vi natten här i Dalarna. Haha jag hade tydligen ingen koll om vart vi skulle, så vi far till Stockholm imorgon kväll tror jag. Nu är vi iallafall i Hedemora hos några bekanta och det blir att fara till uppsala imorgon till några i släkten som bor där, så det blir trevligt att träffa dom. vi hörs imorgon!


bilder 2008











bara för att jag hittade bilderna igår från rågraven från 2008, så söta. Tyvärr har inte någon av mina filmer laddats ner klart så jag tar väl och ser sunes sommar eller något, haha men vi hörs senare!

under the coconut tree we stay




HAHAHA första bilderna är från idag, och andra är från förra året då Felicia också var med, hihi.
Nu har vi precis varit i Sundsvall och ätit och gått in på några affärer, nu fortsätter vi bilresan neråt mot landet. Har iallafall sovit några timmar så nu känner jag mig piggare! Nu blir det nog att slå på någon film eller nå, hörs senare!

2008


HAHAHHA ååh vad söta, hittade en film från 2008 på Felicia och Anna som jag bara var tvungen att lägga upp, dock blev den väldigt liten men det får duga!

trött



så där på morgonkvisten är man väldigt pigg och ser väldigt pigg ut också.. Nu sätter jag min i bilen iallafall, har bara sovit en timme så det blir nog att sova lite nu. hörs senare!

rubriken ska stå här



text me bitches, haha ful bild men jag bjudeeer. Sitter just nu och pratar i telefon med en bra. Ska upp om två timmar men är inge trött, så jag tror jag är vaken och sover i bilen istället, hörs senare!

du är förlåten



nu tar jag och slår på någon film och försöker somna rätt så tidigt ändå, hörs imorgon när jag kommer sitta i bilen hela dagen. Intressant inlägg? nej

jag kan gå fri



HAHAHA så söta..
Nu har jag iallafall packat allt klart, så nu blir det att sova lite snart och sedan ställa alarm på halv 5 eller något för att sedan börja åka bil neråt mot landet. Hade tänkt göra lite tidsinställda inlägg så ni har något att läsa till veckan då jag är i Finland, men det kan jag ju göra när jag sitter i bilen imorgon.

alla vill till toppen



hej på er, förlåt för ingen bra bloggning idag. Men mådde inte så bra på förmiddagen, så jag la mig och sov ett tag till. Sen har vi hållt på att städa i grannarnas stuga eftersom att det är där vi har bott dom här tre veckorna. Så nu sitter jag i bilen påväg hem, dock kommer jag bara vara hemma ikväll och inatt, sen far vi med bilen kring 5 på morgonen ner mot dalarna och stockholm, great!


bra dag, bra rubrik



bild från igår.
hej, blev inte att johanna sov här, men hon for härifrån typ nyss. Dagen har bestått av:
• solande
• badande ett antal gånger
• mördat bromsar
• stekt hamburgare
• käkat hamburgare
• ätit jordgubbar och glass
• fotograferat
• badat bastu
• humpat jordens tungaste boll

Nu kommer jag inte på nå mer, men dagen har iallafall varit mycket bra med min fina vän. Nu blir det nog att se någon film eller något, hörs imorgon!

sommarsommarsommar





Vi bjuder på sista bilden..
Har varit med Johanna hela dagen och tagit ett antal bilder, över hundra iallafall. Så nu kommer ni få mycket bilder till inläggen, haha eller? inte dom vackraste om man säger så.. Dagen har bestått av att döda bromsar och döda lite till. Tillslut blev vi galna där vi låg och solade så då gick vi in. Blir kanske att hon sover här också, så det blir väl lite bastu och badning ikväll och så, hörs senare!

wish me luck



hihi lite bus framför kameran.
Nu ska jag nog ta och ringa Johanna och höra vart vi ska vara och sånt, vi hörs senare.
ps. jag saknar er där hemma i Boden, hoppas ni har en underbar vecka!

the way you moves makes me glad that i'm with you



Nu har jag precis bastat och nu märker jag också att norrmännen har kommit till sin stuga, förra året var ju jag, johanna och maria med dom, så det blir nog så i sommar igen! Blir nog också att vara med Johanna imorgon eftersom att hon är i hennes stuga nu och den ligger ju inte så långt bort härifrån. Hörs imorgon gott folk!

älska mig



Denna film har jag hållt på och sett sen igår natt och sett lite då och då på min iPhone på youtube, dock inte så bra kvalité ibland men det fick duga. Var en riktigt bra film säger jag, rekomenderas helt klart!
fick släppa några tårar lite då och då, men det blir nog 5/5 popcorn från mig tror jag.

det finns en dag då man kan andas ut



hej, gick ut och tog ett antal bilder som oseriösa, hopp, glada, sura bilder. Får se vilka jag lägger upp här, vill nog inte lägga ut dom mest oseriösa bilderna, haha.
Nu har jag pratat i telefon dom senaste timmarna med bland annat linnea och frida som kommit hem till sverige från turkiet. Nu blir det att gå och basta och bada som vanligt, hörs sen!

who's gonna bring you back to life?



wiho.
nu har vi precis varit och badat i havet, 22 grader i vattnet. känns inte helt fel! sen tänkte jag nog sätta upp stativet och kameran och ta lite bilder. Får lite skuld känslor till att jag knappt tar nå bilder till bloggen när jag är här, men jag ska försöka ändra på det, hörs senare!

strawberry



bild från idag, gotttt.
solen skiner förfullt och nu blir det att gå och ta ett dopp i havet, älskar sommaren! hörde att det regnade i Boden.. synd för er då, hehe näädå jag lider med er där hemma. puss

Hej på er! Vad gör ni en sådan vacker dag?...

img_7622 (MMS)

Hej på er! Vad gör ni en sådan vacker dag? Själv  är jag i mjöfjärden och farmor & farfar och morfar och några till är här. Så jag myser bara på i solen. Haha kände för att vara lite "fingammal" och skriva som jag skrev, vi hörs sen!


my heart is refusing me


saknar dig pluttis
hej, statistiken har sjunkit rätt rejält idag men det är jag inte förvånad över. har varit rätt skönt med en dag utan att tänka på att blogga.
nu ser jag iallafall fotbolls VM och är fortfarande i mjöfjärden. Dock har Maria svikit mig och farit till Pajala. Skulle egentligen också med dit men mina ögon har ju inte mått så bra dom senaste dagarna och jag vill ju inte vara dålig i ögonen tills vi far till stockholm och finland.
Det har jag nog inte ens berättat, att jag far till stockholm på lördag och är där några dagar. Sen flyger jag och syster och hennes kille flyger till Finland och blir där en vecka, härligt!

Hej, har inte bloggat nå idag. Men interne...

img_2734 (MMS)

Hej, har inte bloggat nå idag. Men internet har varit så segt så jag har inte orkat. Men nu sitter jag iallafall och ser fotbolls VM Sverige-USA. hörs sen om internet är snabbare!


känner mig inte som mig själv



detta är en av anledningarna som jag känner mig lite sunki dom här dagarna. Min volume master är borta!!
vet.. ingen bryr sig typ, tänker att man måste väl klara sig utan det? men nej det går inte för mig, mitt hår blir helt platt mot skallen och jag känner mig inte hemma i det. Och den är inte någonstans här i stugan, måste nog vara hos Maria men jag har ju letat hur mycket som helst där också?! aja nu ska jag sluta skriva av mig om mitt problem här.. ha en bra kväll!


det är fest hos mig ikväll och hela världen är min



ville inte visa mitt ansikte eller hår idag.. har nog aldrig varit så här obrydd om mitt utseende och det som jag har varit dom senaste dagarna. Menar inte att det är skönt heller för jag klarar knappt att se mig i spegeln, men rätt så skönt är det iallafall!
nu har vi nyss varit ute med hundarna och nu blir det lite jordgubbar med glass och grädde, härligt!
dagen har bara varit slapp med lite badande i havet och solat, rätt skönt om ni frågar mig.

kan inte tänka jag står bara här och ler





saknar hemavan med simningen, har inga bilder men hittade dom här så det får duga.

hej! nu har vi nyss ätit frukost och ska nu gå ut och sola och bada lite, hörs sen!

jag kan inte läsa dina tankar, hur ska jag då veta vad du vill?




Detta är vad jag har gjort idag, + haft lite främmande här och ätit grillat och myst på. Alltså har min dag varit ganska slapp och skön förutom det vi gjorde nyss med ett träningspass.
Nu blir det bastu med dopp i havet, härligt!


början på något stort



bildbrist..

hej, blev inte så mycket bloggning igår. men jag hade inte tid, var först här med några från släkten och maria, sen for vi till rutvik och gick nio hål på golfbanan. för mig gick det hyffsat bra! måste ju hålla i med träningen nu till dom fyra tävlingarna jag ska tävla i sommar.
nu ska vi snart fara ut med båten till ahlskär, dock är mina ögon helt igen svullna och röda, fråga mig inte varför. kanske ögoninflammation? vet inte.
hörs sen iallafall!

dance like nobody is watching


hej, idag har min faster och farbror kommit hit till stugan med deras fru och man. så det har bara varit trevligt med lite badande och mysigt på.
snart blir det att jag och maria far till rutvik för att gå ut på golfbanan och spela nio hål tror jag det blir, vi hörs senare!

i'll be waiting on the other side



hihi min lilla gullis mamma.

ikväll har jag och maria sett en james bond film på tv och bara tagit det lugnt, nu blir det att gå till våran lilla stuga och se ytterligare någon film, hörs imorgon eller det blir ju idag, hihi puss!

rubriken ska stå här men jag kommer inte på någon




HAHAH så sötaaa!!

nu är jag och maria mätta och belåtna. vi gjorde våfflor delicious!

grattis!



bildbrist, men kalle fyller ju ändå år idag så det passar ju bra, GRATTIS!

nu ska jag och maria ta och koka ihop något i köket, haha man vet aldrig hur det kan gå. hörs!

you are my sunshine



saknar mina två underbara tjejer som just nu är i Turkiet och steeeker!

hej, nu har jag och maria kommit till mjöfjärden och har mest sovit idag. hur trötta som helst, och solen är inte heller framme idag men det regnar iallafall inte.
har ingen lust att blogga nu, vet inte vad jag ska skriva så vi hörs senare!

Jag vann!

Jag vann ett pris hos MrDeal! Haha, typ stolt? Vet inte ens vilken tävling det var men jag vann iallafall 100 kronor på bubbleroom, hur bra är inte det? dock inte så mycket pengar men ändå något!

jag vet någonting som du inte vet



HAHAHA jag dör, bild från NSD:s hemsida. men har varit en mycket trevlig kväll på alive med dessa och sen träffade vi ju några där också, har åkt dom två karusellerna som gått ett par gånger för dom i våran ålder och sen bara gått omkring och så.

Sorry for Party Rocking




2 bilder från idag som är från marias kamera.
nu har vi precis kommit till maria från ännu en dag på boden alive, åkte karuseller med maria och elias, sen kom suthat och vi åkte svanbåtarna, dock var inte solen uppe men inget att klaga på, varmt ändå!
nu ska vi bara äta lite sen bär det av mot boden alive igen för att träffa lite folk, hörs sen!

never felt like this before



nu tar vi och drar in till stan för att åka lite svanbåtar och så, sen har jag knappt nå kläder med mig hit till maria så det blir nog att springa in på h&m och försöka hitta någon tröja eller något till ikväll då vi ska till boden alive igen, hörs senare!

boden alive



vilmas bild från ikväll

kvällen har somsagt varit mycket bra med trevligt folk. imorgon kväll blir det nog att fara dit också, men då kommer ju nästan alla vi var med idag vara på fotbollscuper lite här och där. Men jag och maria hittar nog några roliga som vill gå med oss får vi hoppas! vi hörs imorgon snyggingar

RSS 2.0